1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2016 16:33

Η Τσίμα υπέγραψε στον Ολυμπιακό!

Σε άλλη μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση προχώρησε ο Ολυμπιακός, που ανακοίνωσε την απόκτηση της μέχρι πρότινος αρχηγό του Παναθηναϊκού Ζένια Τσίμα!

Η ελληνίδα ακραία μετά από 3 χρόνια στον Παναθηναϊκό στον οποίο ήταν και αρχηγός, τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα του «αιωνίου» αντιπάλου. Η Τσίμα στις πρώτες της δηλώσεις κάνει λόγο για μία προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί και ευχήθηκε μία καλή σεζόν με τα «ερυθρόλευκα».

Την 30χρονη πλέον ακραία τη γνωρίσαμε  στο Μαρκόπουλο, το 2012 πήγε στην ΑΕΚ όπου έμεινε για μια χρονιά και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζένια Τσίμα. Η έμπειρη ακραία βρέθηκε την Δευτέρα (16/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, η Ζένια Τσίμα τόνισε τα εξής:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόταση που μου έκανε, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήταν μια πρόταση η οποία με τιμά ως αθλήτρια και ως άτομο. Από κει και πέρα έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν».

19 σχόλια

  • Comment Link Πικρη αληθεια Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 03:08 posted by Πικρη αληθεια

    ναυαρχε Οικονομιδου και Γιακουμη παιζουν στην ιδια θεση - διπλα στην πασα -πιθανοτερο ειναι για Ναξο μαζι με την η τις δικες μας σε περιπτωση της καραμπολας που εγραψα αλλου.οχι οτι μας νοιαζει,καθε αλλο,απλα πληροφοριακα.

  • Comment Link ναυαρχος Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 18:18 posted by ναυαρχος

    posted by pao29 ηρεμησε οικονομιδου μαλλον μαρκοπουλο σε εμας ολα θα εξαρτηθουν αν μεινει η οχι η νικολετα αλλιως θα ψαχτουμε για ξενη πασα

  • Comment Link παο39 Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 18:10 posted by παο39

    posted by pao29 ολα θα εξαρτηθουν απο την απαντηση της κουτουξιδου αλλιως θα παμε σε ξενη πασα παντως στο σπορτ24 διαβασα οτι θα κινηθουμε για 3 ξενες

  • Comment Link pao29 Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 17:29 posted by pao29

    posted by παο39...αν ειναι ετσι θα γραψω οτι δεν εχει καμμια τυχη για πρωταθλημα γιατι εγω ειχα μαθει για κατι πολυ δυνατο για μεταγραφη...δεν θα ξαναγραψω αν συμπεσει το διδυμο του ανατολια οικονομιδου-κων/δου στο ΠΑΟ...θα εξαφανιστω...ελεος

  • Comment Link παο39 Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 12:25 posted by παο39

    posted by pao29 παντως η βεργιδου μενει θυρα η οικονομιδου φευγει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.