1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-05-2016 23:02

Πρώτη νίκη της Εθνικής κόντρα στο Πίτσμπουργκ

Μπροστά σε αρκετό κόσμο στο κλειστό της Μεγαλόπολης,  η Εθνική ομάδα των γυναικών νίκησε με 3-1 (19-25, 25-22, 25-17, 26-24) το Πανεπιστήμιου του Πίτσμπουργκ στο οποίο αγωνίζεται η Μαρία Γενιτσαρίδη.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης σε αυτό το πρώτο φιλικό χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα με τις διεθνείς μας να ανταποκρίνονται και να αφήνουν θετικές εντυπώσεις. Η Γενιτσαρίδη αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανεπιστημίου της σε όλη τη διάρκεια του φιλικού.

Για την Εθνική αγωνίστηκαν οι: Χριστοδούλου, Κιόση, Μερτέκη, Διώτη, Λαμπρούση, Γιώτα, Αρτακιανού (λ), Στράτζαλη, Βασιλαντωνάκη, Εμμανουηλίδου,Κωνσταντινίδου, Ιακωβίδου, Καλανταρίδου, Παπαδοπούλου

Τη Δευτέρα (16/5) είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό μεταξύ της Εθνικής και του Πανεπιστημίου Πιτσμπουργκ στις 16.00.

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 08:32 posted by pao29

    αν συνεχισει να παιζει ετσι η ομαδα θα γελασει καθε πικραμενος(εγω δεν περιμενω κατι διαφορετικο)...ρε μουσατε μερικες παικτριες πως τις καλεσες;;;τις εβλεπα εχθες και δεν πιστευα οτι αυτες ειναι εθνικη ελλαδος...κιοση δεν ελεγες περυσι οτι σταματας;;;μηπως εδινες ευχες για την συνεχεια του καλοκαιριου;;;εχει δικιο ο Λεμονιδης οτι με αυτη την κατασταση μονο φθινουσα πορεια θα εχει η ομαδα...το ωραιο ειναι οτι καποιοι πιστευουν οτι θα πετυχουμε κατι οταν μαζευονται μια φορα το χρονο, κανουν φιλικο σε δυο μερες απο την εναρξη της προετοιμασιας την στιγμη που καποιες εχουν σταματησει απο μαρτιο...εχει ομως πολυ ωραιες ταβερνες η μεγαλοπολη...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.