1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-05-2016 14:23

Χώρισαν οι δρόμοι Παναχαϊκής με Λυκούδη

Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Λυκούδη και την αναζήτηση νέου τεχνικού ανακοίνωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής. Ο Λυκούδης αποχωρεί από τον πάγκο των πατρινών μετά από 2,5 χρόνια, με καλύτερες στιγμές την άνοδο στην Volleyleague το 2015 και την φετινή παραμονή με την ιστορική κατάληψη της 8ης θέσης.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας, με τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη, ο οποίος για 2,5 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών και πετυχαίνοντας την παραμονή της Ομάδας στην Α1 Κατηγορία Ανδρών, λαμβάνοντας την ιστορική τιμητική 8η θέση την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Γιώργο Λυκούδη για την τεράστια προσφορά του στην πορεία της Ομάδας, για το ήθος που επέδειξε στις δύσκολες στιγμές, την αξιοπρέπεια και την ακούραστη θέληση να επιτευχθούν οι στόχοι που θέσαμε εξ’ αρχής.

Η ομάδα μας έχει έναν δύσκολο δρόμο και προχωράμε στο επόμενο βήμα, που είναι η εύρεση ενός νέου προπονητή για το τιμόνι της Ομάδας».

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013

3 σχόλια

  • Comment Link ΠΑΤΡΟΥΛΑ Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 08:49 posted by ΠΑΤΡΟΥΛΑ

    ΠΑΙΔΙΆ ΕΚΕΊ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΐΚΉ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ..... ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΔΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ " ΔΟΞΑ"

  • Comment Link pgeole Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 07:22 posted by pgeole

    Άργησες Γιώργο να πάρεις την απόφαση να τα «σπάσεις» με τον ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ. Ήταν γνωστό σ’ όλους ότι με την πρόσληψη του ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ στις ακαδημίες , είχες ημερομηνία απόλυσης από την ομάδα την στιγμή που ζητούσες τα δεδουλευμένα σου.
    Άλλωστε δεν θέλει η ΠΓΕ στο Βόλεϊ προπονητή, έχει τον αρχηγό. Βιτρίνα προπονητή θέλει που να την γυμνάζει, να παίρνει τα ταϊμ άουτ και να εγγράψει στο βιογραφικό του κάποιες συμμετοχές στην Α-1.
    Και για όλα αυτά ο προπονητής θα πρέπει να πληρώσει. Όχι να ζητήσει μισθό, αλλά να πουλήσει π.χ. και κανένα διαρκείας της ομάδας.

  • Comment Link ΠΑΤΡΟΥΛΑ Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 21:36 posted by ΠΑΤΡΟΥΛΑ

    να κάνω ρεπορτάζ; τον προπονητή την επόμενη σεζόν θα "κάνει" ο Μανώλης με τον Αντώνη. Ο κανονικός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ θα είναι ο Νίκος........................

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.