1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-05-2016 13:07

Περιμένει στη... γωνία για Σεπέδα ο Ολυμπιακός

Το «κόλπο γκρόσο» θα προσπαθήσει να κάνει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι, εφόσον τις επόμενες ημέρες υπάρξουν ανατροπές στα δεδομένα της καριέρας τού Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα. Ο Κουβανός διαγώνιος μαζί με τον Χαβιέ Χιμένες και τις οικογένειές τους αναχωρούν σήμερα για τη Μόσχα.
Εκεί όλοι θα πάρουν τον δρόμο για την Αβάνα, εκτός από τον Σεπέδα που θα ταξιδέψει για τη Σεούλ. Εκεί από τις 11 έως τις 15 του μήνα θα δοκιμαστεί στα «try out» που διοργανώνουν οι ομάδες που αγωνίζονται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Κορέας. Θα δοκιμαστούν 24 αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο δικός μας Ακης Ασπιώτης, για επτά κενές θέσεις ξένων.

Αν ο Σεπέδα επιλεγεί τελικά μέσα στους επτά καλύτερους, θα υπογράψει συμβόλαιο περίπου στα 400.000 δολάρια. Οι αμοιβές του, δηλαδή, θα είναι έξι φορές περισσότερες από αυτές που είχε στον ΠΑΟΚ. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Σεπέδα θα μάθει την ομάδα όπου θα αγωνιστεί ύστερα από κλήρωση που θα γίνει μεταξύ των προπονητών των επτά ομάδων και εφόσον τελικά επιλεγεί στο top-7. Τι θα γίνει, όμως, στην περίπτωση που δεν θα είναι μεταξύ των επτά καλύτερων αθλητών;

Το πλάνο είναι να περιμένει μέχρι το τέλος Μαΐου και αν και πάλι δεν βρεθεί κάποια πρόταση που θα κάνει τη διαφορά και θα ικανοποιεί και την κουβανική ομοσπονδία, τότε ο Σεπέδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα όχι για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, αλλά για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό!

Η δημοσιοποίηση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Ερνάντο Γκόμεζ δεν αφήνει περιθώρια επιστροφής στον Δικέφαλο και σύμφωνα με πληροφορίες στο μεταγραφικό παζάρι πήρε θέση έγκαιρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος μάλιστα θα «ψαχτεί» γενικότερα στο μεταγραφικό παζάρι της κουβανικής αγοράς, ώστε ο Σεπέδα να έχει και παρτενέρ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε ολική ανατροπή σκηνικού και με την περίπτωση του Χιμένες, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το εάν ο Σεπέδα θα μείνει στην Κορέα. Διαφορετικά, θα τον δούμε στα ερυθρόλευκα και αντίπαλο του ΠΑΟΚ!


2 σχόλια

  • Comment Link Montas Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 18:11 posted by Montas

    Φίλε παοκάρα αν το αποφασίσει η Κουβανική ομοσπονδία βόλεϊ να πάνε στον Ολυμπιακό τότε ο Σεπέδα και ο Χιμένεζ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.
    Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην Κούβα. Οι αθλητές στην ουσία ανήκουν στην ομοσπονδία κι αυτή επιλέγει που θα τους στείλει.
    Για παράδειγμα πέρυσι ο ακραίος Ουριάρτε τα είχε βρει σε όλα με την Περούτζια, οι Ιταλοί έδιναν κλεισμένη την μεταγραφή, αλλά η Κουβανική ομοσπονδία δεν συμφώνησε σε κάποιους όρους της Περούτζια και έστειλε τον παίκτη στην Τουρκία.

  • Comment Link παοκαρας4 Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 13:53 posted by παοκαρας4

    και τωρα ο σεπεδα με το χιμενες θα πανε τρεχοντας στο λιμανι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.