Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-05-2016 19:10

Δεύτερη μεγάλη νίκη για Βίκυ, Πένυ

Νέα μεγάλη νίκη πήραν στο Σότσι της Ρωσίας οι Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη (Νο24). Στον δεύτερο αγώνα τους για τον 8ο όμιλο του τουρνουά ΟΠΕΝ επικράτησαν με 2-1 (17-21, 22-20, 15-13) των Ρωσίδων Ουκόλοβα / Μπίρλοβα (Νο8) και βρίσκονται αγκαλιά με την πρώτη θέση.
Αύριο στις 13.30 αντιμετωπίζουν τις Ολλανδέζες Μπράκμαν / Σινέμα (Νο25) οι οποίες έχουν δύο ήττες. Έχουν λοιπόν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον όμιλο μόνο με νίκες και να προκριθούν απευθείας στον 2ο νοκ άουτ γύρο.

Πέρσι η Αρβανίτη είχε νικήσει τις Ολλανδέζες στο τάι μπρέικ με συμπαίκτρια την Τσιαρτσιάνη, ενώ και η Καραγκούνη τις είχε αντιμετωπίσει στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, αλλά είχε ηττηθεί με 2-0 με συμπαίκτρια την Μεθενίνη.

«Όπως είχα πει και χθες ήταν ένας ανοικτός όμιλος, αλλά μπήκαμε να παίξουμε καλά και καταφέραμε να πάρουμε δύο σημαντικές νίκες», είπε η Βίκυ για να συμπληρώσει η Πένυ: «Δεν είναι έκπληξη τα αποτελέσματα σύμφωνα με την απόδοση μας. Πήραμε αυτό που μας άξιζε και τώρα το μυαλό μας για να πάρουμε αύριο την πρώτη θέση».