1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
02-10-2015 16:09

Αυλαία για το Amstel Radler Beach Volley Series by Efi Sfyri

Στις 10 Οκτωβρίου ξεκινά το Amstel Radler Beach Volley Series by Efi Sfyri στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club. 
Το Amstel Radler Beach Volley Series by Efi Sfyri αποτελεί μια συνεργασία του VSC Beach Volley Academy by Efi Sfyri και της ΕΟΠΕ.

Με ανδρικό Πρωτάθλημα δύο κατηγοριών για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος, αποδεικνύουμε πως το beach volley και η μπύρα είναι αγαπημένες συνήθειες όχι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλο το χρόνο.

Ο πρώτος σταθμός του Πρωταθλήματος πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου (17.00) στα δύο νέα πανέμορφα γήπεδα Ολυμπιακών προδιαγραφών στις εγκαταστάσεις του Vari Sports Club.

Κάθε τουρνουά δίνει στους νικητές πλούσια δώρα από τους δωροθέτες –χορηγούς της διοργάνωσης (Γυαλιά Uvex, Κομμωτήριo George Sarris, Οπτικά Arte di Ottico). Εντυπωσιακά είναι και τα έπαθλα για τους πρώτους 6 νικητές της συνολικής βαθμολογίας (3 από τα 4 καλύτερα αποτελέσματα των ομάδων).

Οι δύο πρώτες ομάδες στην κατηγορία ΑΑ, διεκδικούν 500 ευρώ και Wildcard Masters/Open 2016 + 100 πόντους πρόκρισης ενώ παράλληλα οι δύο πρώτες ομάδες της κατηγορίας Α, κερδίζουν διήμερη διαμονή στο ξενοδοχείο 5 αστέρων ''Μykonos Ammos Hotel'' και "Κalavrita Canyon Hotel & Spa". Για τις θέσεις 3-6 προσφέρονται δωροεπιταγές αξίας μέχρι 100 ευρώ από τους Vari Sports Club, Ired και Pasaji.

Τέλος, η Amstel Radler και η Dole θα καλύψουν τις ανάγκες σε προϊόν των 2 αθλητών που θα κερδίσουν την κλήρωση στις 12 Δεκεμβρίου, όπου θα διεξαχθεί το τελευταίο τουρνουά τoυ Amstel Radler Βeach Volley Series.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε:

«Άλλη μία διοργάνωση του VSC BV Academy και της Αmstel Radler με μεγάλη απήχηση στον κόσμο του beach volley. Μοναδική καινοτομία η δημιουργία ενός Πρωταθλήματος Series με 4 ξεχωριστά τουρνουά με κίνητρο ένα χρηματικό έπαθλο εφάμιλλο με αυτό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Σημαντική η συμβολή της EOΠΕ, με την παροχή wildcard, προσφέρει νέα κίνητρα στον ερασιτέχνη αθλητή και ανταμείβει τους καλύτερους, με ελεύθερη είσοδο και πόντους στην προκριματική διαδικασία στα Μasters 2016. Το VSC BV Academy by Efi Sfyri δραστηριοποιείται με κύριο μέλημα τη μεγιστοποίηση των παροχών και υπηρεσιών στο άθλημα του beach volley όλο το χρόνο. Γι αυτό και απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο υποστηρικτή του χειμερινού και εαρινού Πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από την Amstel Radler».

Πρόγραμμα Αγώνων:

1. 10-11 Οκτωβρίου
2. 31 Οκτωβρίου -1 Νοεμβρίου
3. 28-29 Νοεμβρίου
4. 12-13 Δεκεμβρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.