1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-08-2015 14:38

Ελλάδα - Τουρκία στους άνδρες

Έλληνες και Τούρκοι θα «μονομαχήσουν» στο… φιλέ στον μεγάλο τελικό –πρώτο σερβίς στις 5μ.μ.- του 3ου Βαλκανικού τουρνουάBeach Volley Ανδρών-Γυναικών, που συνεχίζεται για 3η ημέρα, στο Avant Garde Sports Club, στην Θεσσαλονίκη, με τους Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη να αντιμετωπίζουν τους Baytemur/Sekerci.
Στον α’ ημιτελικό οι Koray Baytemur και Selcuk Sekerci «ίδρωσαν» μόνο στο δεύτερο σετ για να περάσουν το εμπόδιο των Delcho Raev και Kiril Hadzhiev. Με σκορ 2-0 σετ (21-15, 24-22) και μετά από ανατρεπτικό δεύτερο σετ οι Τούρκοι πήραν την πρόκριση στον τελικό, όπου θα ξαναβρούν τους Κότσι-Ζούπα, τους οποίους είχαν νικήσει χθες το απόγευμα με 2-1 σετ.

Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης μία εβδομάδα πριν την συμμετοχή τους στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά πήραν την πρόκριση στον τελικό του Βαλκανικού επικρατώντας των Δημήτρη Νιώπα και Θοδωρή Παπαδημητρίου με 2-0 σετ. Στον ελληνικό «εμφύλιο» το πρώτο σετ πήγαινε πόντο-πόντο (10-10, 14-14 και 17-18) όμως οι Κότσι-Ζούπα με καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων πήραν το πρώτο σετ με 21-18, ενώ με την ψυχολογία τους ανεβασμένη έκαναν περίπατο στο δεύτερο σετ το οποίο κατέκτησαν με 21-9, πανηγυρίζοντας τη νίκη και το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος μιλώντας στο volleyball.gr μετά την διεξαγωγή των ημιτελικών, σημείωσε: «Σίγουρα θέλουμε να πηγαίνουμε στον τελικό, σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε. Όμως στόχος μας γενικά είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, να παίζουμε σωστά και συγκεντρωμένα και να πετυχαίνουμε στο παιχνίδι μας αυτά που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει. Ο τελικός είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το χθεσινό, που παίξαμε ξανά με τους Τούρκους και χάσαμε εξαιτίας της απόδοσής μας στην τελευταία περίοδο. Ξέρουμε τι έγινε χθες, τι κάναμε λάθος. Είμαστε πιο έτοιμοι τώρα και πιο αποφασισμένοι. Είναι ένας τελικός και θέλουμε να το χαρούμε και ότι γίνει». Ο «Κότσι» εν συνεχεία ανέφερε: «Για εμάς το Βαλκανικό ήταν μια ευκαιρία να δώσουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια με ένταση, στο Avant Garde Sports Club, όπου την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το προ-Ολυμπιακό τουρνουά Continental Cup, καθώς στόχος μας είναι η πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων».

Από την πλευρά του ο Selcuk Sekerci υπογράμμισε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, δύσκολο ειδικά στο τέλος, αλλά τελικά πήραμε εμείς τη νίκη. Είναι το πρώτο Βαλκανικό τουρνουά που παίζουμε ως ομάδα και χαιρόμαστε πολύ που προκριθήκαμε στον τελικό, όπου θα παίξουμε με μια καλή ομάδα, την οποία αντιμετωπίσαμε και χθες. Θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς καθώς παίζουμε στην… έδρα τους. Ωστόσο πιστεύω ότι θα προσφέρουμε όμορφο θέαμα για τους θεατές και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.