1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-08-2015 00:31

Με Wild Card στο ταμπλό οι Βίκυ, Μαρία

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη πήραν Wild Card (μετά από παρέμβαση Μαυρομάτη) και θα αγωνιστούν στο Γκραν Σλαμ που διεξάγεται στο Όλστιν της Πολωνίας
Οι Έλληνίδες πρωταθλήτριες που βρίσκονται στο Νο30 του ταμπλό είναι στον C όμιλο μαζί με τις Μπάνσλεϊ / Παβάν (Νο3) από τον Καναδά, τις Βάλιας / Μπρόντερ (Νο19) από τον Καναδά και τις Φέντρικ / Σουέτ (Νο14) από τις ΗΠΑ.  Η αρχή θα γίνει κόντρα στις Αμερικανίδες στις 12.50 και θα ακολουθήσει ο αγώνας με τις Μπάνσλεϊ / Παβάν στις 17.00.

«Ευχαριστούμε τον Μαυρομάτη»

«Καλησπέρα από το Όλστυν της Πολωνίας! Βρισκόμαστε εδώ από χθες το βράδυ και αύριο ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας και πάλι από το κυρίως ταμπλό για το τελευταίο Γκραν Σλαμ της φετινής σεζόν. Για πρώτη φορά πήραμε wild card σε Grand Slam και εν μέσω Ολυμπιακής πρόκρισης, χάρη και στην παρέμβαση του Προέδρου της ομοσπονδίας μας κ.Αχιλλέα Μαυρομμάτη τον οποίο και ευχαριστούμε. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο παγκόσμιο μας αξίζει αυτή η ευκαιρία. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή μετά την πρόκριση στην Ιαπωνία και την 5η θέση στον τελικό της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό το ότι θα αγωνιστούμε και πάλι στο κυρίως ταμπλό παίζοντας δυνατά παιχνίδια ενόψει και του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 5-6 Σεπτεμβρίου.

Είμαστε στον τρίτο όμιλο του τουρνουά και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύο ομάδες από τον Καναδά και μια από Αμερική. Είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά έχουμε τη δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση όπου είναι και ο αρχικός στόχος.

Πρώτος αγώνας αύριο με Αμερική στις 11:50 π.μ. τοπική ώρα στο γήπεδο 2», δήλωσαν.

1 σχόλιο

  • Comment Link aekfan Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 06:49 posted by aekfan

    καλός όμιλος, κορίτσια μπορείτε!
    όλα τα ζευγάρια στα μέτρα σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.