1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-07-2015 20:31

Χόρτασαν θέαμα στην Σκόπελο

Γεύση για το τι θα ακολουθήσει στο 2ο τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015, πήραν σήμερα οι θεατές που βρέθηκαν στην παραλία της Χώρας Σκοπέλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα προκριματικά για το κυρίως ταμπλό των ανδρών.

Δυνατές «μάχες» στο φιλέ και όμορφο θέαμα περιείχε η πρώτη ημέρα του 2ου τουρνουά, με τον κόσμο να δηλώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το beach volley.

Μολονότι τα δύο ζευγάρια από την Σκόπελο -Γαρουφαλλής Β./ Γεράκης Μ. και Κάκκας Α./Μαρκόπουλος Α.- δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Κυρίως Ταμπλό των ανδρών, ο κόσμος έμεινε στις κερκίδες και χειροκρότησε την προσπάθεια των έξι ομάδων, που πανηγύρισαν την πρόκριση.

Τα έξι ζευγάρια που συνεχίζουν αύριο στο κυρίως ταμπλό μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών αγώνων των ανδρών είναι τα ακόλουθα: Μαρμαρινός Ν./ Μεσσάλας Α., Αλεξίου Ι./ Μαμάης Ι., Κουρτίδης Σ./Τσολάκος Θ., Μανδηλάρης Α./ Μανδηλάρης Β., Αλτάνης Χ./ Τσαδήμας Θ. και Εφραιμίδης Ν./ Μπατζιλής Κ..

Δείτε όλα τα σημερινά αποτελέσματα των προκριματικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.