Εκτυπώστε τη σελίδα
29-11-2014 20:32

Ανακοίνωση Εθνικού με «βέλη» σε Γεωργουλέα, Βουδούρη

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης με αιχμές για τη διαιτησία των Γιώργου Γεωργουλέα, Κώστα Βουδούρη στον αγώνα της Παρασκευής με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση:
«Είναι γνωστό ότι τις περισσότερες φορές η σιωπή είναι προτέρημα. Αρκετές φορές όμως είναι και δείγμα αδυναμίας, ειδικά απ' αυτούς που δεν ξέρουν να λαμβάνουν μηνύματα.
Η πόλη μας απέδειξε περίτρανα ότι αγαπά το άθλημα και σέβεται το βόλλεϋ, και αν και καθημερινή, κατέκλυσε το γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ.
Θεωρούμε μεγάλη ασέβεια ορισμένοι άνθρωποι να μην σέβονται τον κόπο των αθλητών και κυρίως να μην σέβονται και να υποτιμούν τη νοημοσύνη 2.000 και πλέον φιλάθλων και πολύ περισσότερων τηλεθεατών, και με τις λανθασμένες τους αποφάσεις να επηρεάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα.
Ευτυχώς που υπάρχει και η τηλεόραση.
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι επαναλήψεις των φάσεων.
Δυστυχώς για την ομάδα μας σε ένα ακόμη ντέρμπυ κορυφής οι αποφάσεις ήταν εναντίον μας.
Εμείς θα συνεχίσουμε να φέρνουμε τον κόσμο στα γήπεδα, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να εξοργίζουν τα πλήθη και να θέλουν άδεια γήπεδα.
Επειδή τα τελευταία χρόνια, κατά γενική ομολογία, η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πασχίζει και συμβάλει τα μέγιστα για την ανάπτυξη και κυρίως την προβολή του αθλήματος, η Διοίκηση του Εθνικού δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα ανεχθεί από κανέναν πλέον να μηδενίζει τους κόπους και τις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι του Εθνικού και θα προστατεύσει την ομάδα και τους φιλάθλους από την εσκεμμένη υποβάθμιση της νοημοσύνης τους».

8 σχόλια

  • Comment Link ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 08:05 posted by ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ

    Το παιχνίδι χάθηκε οταν ο Μουστακίδης μετέφερε τον εκνευρισμό του στους αθλητές.
    Εγιναν διαιτητικά λάθη εκατέρωθεν και το χρονικό σημείο που έγιναν δεν επηρέαζε το αποτέλεσμα.
    Αυτό που επηρέασε το αποτέλεσμα ηταν η διαχείριση του αγώνα και στο κομμάτι αυτό ο Μουστακίδης ηταν ΑΠΩΝ?

  • Comment Link φρου φρου Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 21:06 posted by φρου φρου

    Εγω θα απευθυνθω στην Εσαπ γιατι κατ εμε η Κεδουλα ειναι ανυπαρκτη και ασχολειται με καλτσουλες,μποξερακια κλπ.Λοιπον κυριοι της Εσαπ υπαρχουνε παραπονα απο μια ομαδα δικαια η και αδικα ενημερωνονται τα σωματεια για την βαθμολογια των διαιτητων;Ο κομισαριος του συγκεκριμενου αγωνα ειναι δυνατον να μπορει να αξιολησει την αποδοση δυο διεθνων διαιτητων οταν ως διαιτητης δεν επαιξε ποτε στην Α1 ανδρων;Αν η Εσαπ δεν παρει 'επανω' της το θεμα διαιτησια θα εχουμε και αλλα παρατραγουδα γιατι αυτοι που ασχολουνται τωρα ειναι απλα για φρου φρου και αρωματα!

  • Comment Link Αμερόληπτος Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 09:14 posted by Αμερόληπτος

    Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο κ. Γεωργουλέας ήταν απλά κακός. Έχασε φάσεις, έκανε λάθη, δεν τον βοήθησαν και οι επόπτες και φυσικά είχε τον Βουδούρη που ήταν αόρατος σαν να μην υπήρχε. Δεν ευνόησε όμως το ΠΑΟΚ. Ο Εθνικός έχασε γιατί και ο κ. Μουστακίδης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Δεν διαχειρίστηκε το 2-0, δεν αντέδρασε σωστά στην αλλαγή τακτικής του σερβίς του ΠΑΟΚ ούτε και έκανε σωστές αλλαγές και σωστά Time out. Από την άλλη μεριά ο κ. Καλματζίδης έδωσε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος.

  • Comment Link VB Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 06:21 posted by VB

    ΠΕΡΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ 70-30 ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ? Ευτυχώς που υπάρχει και η τηλεόραση, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.

  • Comment Link rossonero Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 15:53 posted by rossonero

    για να πω την αλήθεια είδα μόνο το 5ο σετ κ οσον αφορά την φάση με την επίθεση του γκομεζ , είχε δίκιο ο εθνικός. όμως ρε παιδια, είναι στο 5-5, δεν εγινε στο 13 όλα. υπήρχε ο χρόνος να αντιδράσεις.κ η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης λόγω της απόφασης είναι απλά δικαιολογία...οσοι εχουν παίξει, ξέρουν.....