1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2014 15:09

Η Α1 γυναικών συνεχίζεται με 11 ομάδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, το οποίο αρχικά ασχολήθηκε με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που αφορά το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Προέκυψε ξανά το συμπέρασμα ότι υπάρχει αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος με 12 ομάδες, από την στιγμή που έχει ήδη ξεκινήσει και ως εκ τούτου θα συνεχιστεί ως έχει. Η ομοσπονδία δεν μπορεί να κάνει πράξη την εντολή του ΑΣΕΑΔ και αναμένεται η αντίδραση του ΖΑΟΝ.

 

 


«Το ΔΣ της ΕΟΠΕ αφού συζήτησε διεξοδικά το θέμα που προέκυψε με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αποφάσισε με απόλυτη πλειοψηφία, εφαρμόζοντας την υπ’ αρ. 91/12-11-2014 του ΑΣΕΑΔ, ότι υπάρχει απόλυτη αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με 12 ομάδες και ως εκ τούτου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ως έχει», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

Για τις υπολοιπες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση.

8 σχόλια

  • Comment Link Νίκος Νομικός Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 09:34 posted by Νίκος Νομικός

    Δεν υπάρχει λογική ούτε δικαιολογία σε αποφάσεις παραγόντων ομοσπονδιών, οι οποίες γράφουν στα παπούτσια τους τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης.

    Δεν είναι δυνατόν να εξετάζουμε πρώτα ποιοί είναι οι παράγοντες ενός αθλητικού σωματείου και ποιά είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, για να αποφασίσουμε αν θα εφαρμοσθούν οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή.

    Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλολογία και πιθανώς εκφράσεις, είτε υποστήριξης προς ένα σωματείο είτε εμπάθειας εναντίον του.

    Αποτελεί κοινό μυστικό η αντιπάθεια του προέδρου της ΕΟΠΕ προς τον ΖΑΟΝ. Μέχρι και ο Δήμαρχος Κηφισιάς σχολίασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την στάση του κ. Μαυρομάτη, με τον οποίο νομίζω πως ο Δήμαρχος μίλησε. Είπε λοιπόν ο Δήμαρχος πως του φάνηκε ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ δεν φαίνεται να συμπαθεί τον ΖΑΟΝ. Το είπε κομψά, τι να πει ο άνθρωπος ....

    Εκεί καταντήσαμε. Να κρίνονται καταστάσεις από το αν ο Πρόεδρος συμπαθεί ένα σωματείο για να αποδεχθεί να εφαρμόσει την απόφαση του αθλητικού δικαστή η οποία δικαιώνει το σωματείο αυτό.

    Κατά τα άλλα, ασχολούνται οι υπεύθυνοι με το είδος της κάλτσας που θα φορούν στο πρωτάθλημα κι αν αυτή θα φθάνει μέχρι το γόνατο. Η κατάσταση έχει αγγίξει το όριο της γελοιότητας.

  • Comment Link Blocker Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 18:20 posted by Blocker

    Με τέτοιους παράγοντες που εχει η Κηφισιά καλύτερα να παει στο τοπικό! Δεινόσαυροι του ζηρινειου... Δεν αξίζει αυτή η ομάδα να ειναι Α1 και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι χαλάνε την ιστορία του συλλόγου μην μπορώντας να την συνεχίσουν εδώ και πολλά χρόνια!

  • Comment Link CODE Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 16:26 posted by CODE

    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ 11-7 . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ .....
    Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ 7 ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ.
    ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ !!!!!! ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ !!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ !!!!!!!!

  • Comment Link George_volley Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 15:58 posted by George_volley

    Άν ήθελε η ομοσπονδία φυσικά και θα μπορούσε να βάλει δωδέκατη ομάδα στην Α1, είναι ακόμα 5η αγωνιστική, με εμβόλιμες αγωνιστικές θα κάλυπτε την διαφορά, ξεκινώντας από την πρώτη αγωνιστική με όποιον είχε ρεπό,θα ήταν βέβαια κουραστικό για όποια ομάδα ανέβαινε,άλλα θα είχαμε τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες όχι όπως τώρα που γελάνε και οι πέτρες με την κατάντια της φοβερής ομοσπονδίας...
    Δυστυχώς ο ΖΑΟΝ πάντα είχε παράγοντες που ήταν "λίγοι" για το μέγεθος της παλιάς εκείνης ομάδας, εδώ και χρόνια το μόνο που έχει να πει είναι για την ΙΣΤΟΡΊΑ του συλλόγου, το θέμα είναι ότι έμειναν στην ιστορία δυστυχώς χωρίς να έχουν παρουσιάσει κάτι αξιόλογο πολλά χρόνια τώρα,και δίκιο να έχετε Κα Τουλή, τον χάνετε με τον τρόπο σας, και μάλιστα όταν απευθύνεστε σε ανθρώπους τις ίδιας κατηγορίας ( άσχετοι με το άθλημα που κάνουν χρήση της όποια εξουσίας για αυτοπροβολή...) Περαστικά μας, με όλους εσάς που έμπλεξε το καημένο το άθλημα που πάει προς αφάνισή.

  • Comment Link Ν.Κ. Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 15:03 posted by Ν.Κ.

    Να και μία νέα παράμετρος που εισήχθη με το παρακάτω, ενδιαφέρον σχόλιο. Πιθανόν, η Ομοσπονδία να αποφάσιζε τη διεξαγωγή της Α1 με 12 ομάδες αν δεν υπήρχαν στον ΖΑΟΝ 3 συγκεκριμένα πρόσωπα.

    Με λίγα λόγια, οι προσωπικές κόντρες-εμπάθειες φαίνεται να καθόρισαν την αξία και την ποιότητα του πρωταθλήματος της Α1.

    Ακολούθως, όπως φαίνεται, κάποιοι επιχαίρουν γι αυτό και κάποιοι άλλοι ποιούν την νήσσαν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.