1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2014 20:42

Χαντάβα: «Καλύτερο πρόσωπο και ηθική ικανοποίηση

Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής γυναικών στο κλειστό της ΧΑΝΘ εν όψει της τριτης αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Η γαλανόλευκη θα αντιμετωπίσει την Πολωνία λκαι ο Γιάννης Καλμαζίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Την ίδια στιγμή, η Εύα Χαντάβα δεν έκρυψε τη θέληση όλης της ομάδας για νέες επιτυχίες κόντρα σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως η Πολωνία.


«Στη Λάρισα δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, καλύτερο από τα προηγούμενα παιχνίδια μας και θα ήταν όλα ιδανικά αν δεν κάναμε κάποια ανόητα λάθη στο β’ σετ τα οποία μας κόστισαν την ήττα από την Γερμανία. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, όμως καθημερινά δουλεύουμε πολύ σκληρά για να δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια», είπε η διεθνής ακραία η οποία παραδέχθηκε ότι οι δύο ήττες από την Πολωνία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είναι ένα επιπλέον κίνητρο για αυτήν και τις συμπαίκτριες της.

«Σίγουρα δεν έχουμε ξεχάσει ούτε το πρώτο ματς όπου δεν παίξαμε τίποτα, ούτε το δεύτερο όπου αν και προηγηθήκαμε με 0-2 χάσαμε στο τάι μπρέικ. Από κει και πέρα όμως γενικά μια νίκη επί της Πολωνίας, όπου πλέον το βόλεϊ είναι Εθνικό άθλημα, θα είναι μία ακόμη επιβεβαίωση της αγωνιστικής μας ανόδου και μια ηθική ικανοποίηση. Θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα, χωρίς άγχος και να χαρίσουμε όμορφο θέαμα και στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο».

1 σχόλιο

  • Comment Link Vfb1970 Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 06:05 posted by Vfb1970

    Μια νικη στα δευτερο-τριτα της Πολωνιας και της Γερμανιας...μονο η Ελλαδα ασχολειται με το euro league ,τοσο στο γυναικειο οσο κ στο αντρικο!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.