Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-06-2014 20:36

Καραγκούνη, Χρήστου: «Γεμάτες οι κερκίδες στο Καράβι»

Το δείγμα ήταν θετικό μετά την 4η θέση που κατέκτησαν στο διεθνές τουρνουά του Μονακό και πλέον η Πέννυ Καραγκούνη και η Εύη Χρήσου βάζουν πλώρη για τον Σχοινιά όπου θα είναι η μία από τις δύο Εθνικές ομάδες Γυναικών, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Continental Cup, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο.

«Είναι μια νέα προσπάθεια, η οποία σαφέστατα θέλει χρόνο για να αποδώσει καρπούς, όμως έχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο κι αυτός δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση της προκριματικής διαδικασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο», ξεκαθάρισε η Πέννυ Καραγκούνη η οποία χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους αγώνες ως μια μεγάλη πρόκληση.

«Είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση και μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας, Για μένα προσωπικά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά για όλους τους συμμετέχοντες είναι μια μεγάλη πρόκληση όπως και για την Ομοσπονδία σε οργανωτικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε και το πόσο σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα προσφέρει ο κόσμος.

«Στο Καράβι Club πάντα υπάρχει κόσμος, αλλά θέλουμε στους αγώνες μας οι κερκίδες να είναι γεμάτες και να βοηθήσουν όλες τις Εθνικές ομάδες. Από τη στιγμή που γίνονται οι αγώνες στη χώρα μας θέλουμε να νιώσουμε αυτή τη ώθηση που μπορεί να μας δώσει ο κόσμος».

Για την Εύη Χρήστου όλη αυτή η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη, αλλά εξαιρετικά ελκυστική.
«Είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ και λογικό είναι να υπάρχει κάποιο άγχος από την πλευρά μου, ωστόσο υπάρχει και μεγάλη προσμονή για τους αγώνες. Είμαστε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει να δουλεύει μαζί εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο υπάρχει πιστεύουμε στους εαυτούς μας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε».

Παρά το μικρό χρονικά διάστημα που έχει ξεκινήσει να δουλεύει με την Πέννυ η ίδια δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από «την συνεργασία που έχουμε αρχίσει να αναπτύσσουμε μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ καλά, υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση κι από εμένα κι από την Πένυ, αλλά χρειάζεται υπομονή κι επιμονή για να έρθουν αποτελέσματα».

Το τουρνουά στο Μονακό ήταν η πρώτη της διεθνής εμπειρία στην άμμο κι ήταν όντως «κάτι το… διαφορετικό και όμορφο. Εκεί κατάλαβα ότι για να μπορέσεις να έχεις αποτελέσματα το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η σταθερότητα στην απόδοση σου».

Αυτό δε που την εξέπληξε ευχάριστα στο Πριγκιπάτο ήταν η κερκίδα που έκαναν υπέρ τους οι Έλληνες που ζουν εκεί και θα ήθελε να ζήσει ανάλογες στιγμές και στον Σχοινιά.
«Ήταν πολύ όμορφη έκπληξη αφού δεν το περιμέναμε, ωστόσο θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά και στις Εθνικές ομάδες στο Continental Cup. Θα είναι ένα ακόμη όπλο στην προσπάθεια όλων μας να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

1 σχόλιο

  • Comment Link AETOS TOY PSILORITI Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014 18:29 posted by AETOS TOY PSILORITI

    Μονο οφελος θα εχει η μικρη δουλευοντας σε ενα οργανωμενο σωματειο υψηλου προπονητικου επιπεδου,και με πολλοι καλες συμπαικτριες.