Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-06-2014 17:14

Το Camp της Πορταριάς γίνεται θεσμός (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2014-15/portaria-camp/thessaloniki folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2014-15/portaria-camp/thessaloniki/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Στα πλαίσια του 4ου Camp της Πορταριάς 2014 μετέβη στη Θεσσαλονίκη ο κ. Παντελής Ταρνατόρος, ιδρυτής του Camp και πρόεδρος της ΕΣΑΠ. Παρακολούθησε την προπόνηση των κοριτσιών που θα συμμετέχουν στο Camp υπό την επίβλεψη των προπονητών Γιάννη Νικολάκη, Γιάννη Πετίδη και Γιάννη Ρούσση. 

Ο Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε ότι ήταν όνειρό του να δημιουργήσει ένα Volleyball Camp – θεσμό για το άθλημα του βόλει, το οποίο να προσφέρει όλες τις σύγχρονες και επαγγελματικές συνθήκες για μικρούς -ές αθλητές, με σκοπό να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις «εξειδίκευσης» και «ατομικής βελτίωσης» αθλητών-τριών. 

«Το άθλημα χρειάζεται εξειδίκευση και επαγγελματισμό από τις μικρές ηλικίες, και αυτό θέλει να προσφέρει. Η αγάπη των παιδιών και η συμμετοχή τους στο Camp τους έδωσε τη δύναμη και τη χαρά να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Στα πρόσωπα του Γιάννη Νικολάκη (κορίτσια) και Νίκου Ζαλμά (αγόρια), βρήκαν την εμπειρία, την εξειδίκευση, τις γνώσεις αλλά κυρίως τον επαγγελματισμό που πρέπει να διέπει το συγκεκριμένο Volleyball Camp. Πέρα των ανωτέρω προπονητών το αγωνιστικό επιτελείο συμπληρώνεται από επιτυχημένους Έλληνες προπονητές (Γιάννης Πετίδης- Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Κώστας Μηλιώνης - ΑΓΣ Βύρωνα, Αντώνης Παπαδόπουλος - Παμβοχαϊκός), επαγγελματίες γυμναστές, διατροφολόγο, φυσικοθεραπευτή, για την ομαλή εκγύμναση των αθλητών», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ.

Περίοδος Camp για Αγόρια (παμπαίδες, παίδες, έφηβοι) από 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου. Περίοδοι Camp για Κορίτσια (παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες) από 9 έως 14 Ιουλίου, από 14 έως 19, και από 19 έως 24 Ιουλίου 2014.

Για πρώτη φορά φέτος θα γίνει και το 1st Personal Trainning Camp από 2 έως 9 Ιουλίου 2014. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας : Γ. Νικολάκης 6945.805.859 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Ν. Ζαλμάς 6944.640.501 και Γ. Πετίδης 6945.347.692. Πληροφορίες 
www.portariavolleycamp.gr και στο facebook στο Portaria Volleyball Camp.