1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2014 20:39

Σε Καλαμάτα και Πύλο τα φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες

Στην Μεσσηνία θα χτυπά τον επόμενο μήνα η καρδιά του ελληνικού βόλει καθώς ο Νομός πρόκειται να διοργανώσει τα φάιναλ φορ του Κυπέλλου τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Συγκεκριμένα η Καλαμάτα πρόκειται να φιλοξενήσει στo Κλειστό της παραλίας τον φάιναλ φορ του κυπέλλου των ανδρών και η Πύλος το φάιναλ φορ του κυπέλλου των γυναικών.


Οι πληροφορίες λένε ότι η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να αναθέσει στην Μεσσηνία τις δύο διοργανώσεις και απομένει η σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Πρόκειται ασφαλώς για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διοργανώσεις που θα φέρουν κόσμο και προβολή στο Νομό και φυσικά θα δώσουν την ευκαιρία στους Μεσσήνιους φιλάθλους να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

Διαφορετικές απόψεις για την
άδεια στο Κλειστό της Πύλου….

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Πύλου Θανάση Μαντόγιαννη, στην Πύλο θα πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα της άδειας λειτουργίας του Κλειστού γηπέδου. Ο κ. Μαντόγιαννης θεωρεί ότι ο Δήμος έχει καθυστερήσει και ζητά να ενεργήσει άμεσα καθώς μέχρι αύριο θα πρέπει να έχει διευθετηθεί το θέμα.

«Εχουμε στείλει πλήρη φάκελο στην Ομοσπονδία και μας έχουν διαβεβαιώσει ότι θα πάρουμε την διοργάνωση. Είναι ευθύνη του Δήμου να πάρει την άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια. Γίνεται μια προσπάθεια από το ΝΟ Πύλου, τον Τσικλητήρα Πύλου και τους επιχειρηματίες της Πύλου, ώστε να γίνει μια πανελλήνια διοργάνωση στην Πύλο. Από το δήμο ζητάμε απλά να μας εξασφαλίσει την άδεια».

Ωστόσο ο υπεύθυνος για τα αθλητικά στο Δήμο Πύλου Γιάννης Σαρδέλης διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα άδειας στο Κλειστό της Πύλου. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς το γήπεδο έχει άδεια. Διεκδικούμε με καλές πιθανότητες την διοργάνωση και μακάρι να την αναλάβουμε».

Η εξέλιξη του κυπέλλου γυναικών

Στο κύπελλο γυναικών την πρόκριση στους «8» έχουν πάρει οι Ηρακλής, Ανατολία, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός.
Η 8άδα θα συμπληρωθεί από τους νικητές των αγώνων ΕΑ Λάρισας - Ηρακλής Κηφισιάς, ΟΠ Ρεθύμνου - Μαρκόπουλο, ΑΕΚ - Ίωνες, Βριλήσσια - Ολυμπιακός. Στην συνέχεια θα γίνουν οι προημιτελικοί από τους οποίους θα προκύψουν οι 4 ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για το φάιναλ φορ.

Η εξέλιξη του κυπέλλου ανδρών

Στο κύπελλο ανδρών είναι γνωστές οι 8 ομάδες αλλά και οι προημιτελικοί αγώνες από τους οποίους θα προκύψουν οι 4 ομάδες του φάιναλ φορ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια
Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ
ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός
Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός
Οι αγώνες θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου

Η πολύ καλή φετινή πορεία του Εθνικού και οι επιτυχίες αξίζουν το θερμό χειροκρότημα και τη στήριξη του κόσμου.

 

Πηγή: Ελευθερία Καλαμάτας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.