1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2013 00:11

Στην Λευκορωσία ο Εθνικός με στόχο την πρόκριση

Με την αποστολή του Εθνικού να έχει φτάσει στην πόλη Λίντα της Λευκορωσίας, η ομάδα του Θανάση Μουστακίδη είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Τρίτη (17/12, 17.00 ώρα Ελλάδας) την Κομουνάλνικ Γκρόντνο στη ρεβάνς της φάσης των «32» του Challenge Cup ανδρών.
Στον πρώτο αγώνα η ομάδα του Έβρου είχε νικήσει 3-1 σετ και για να προκριθεί χρειάζεται δύο σετ. Ωστόσο, ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν στο μυαλό τους τη νίκη γιατί ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος και οι Λευκορώσοι θα ρισκάρουν στο σερβίς.
 
Όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους. Απόψε ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προπόνηση, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα.
 
«Δεν σκεφτόμαστε το σκορ του πρώτου αγώνα, ούτε ότι θέλουμε δύο σετ. Δεν είναι σωστή νοοτροπία αυτή. Θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας σαν να παίζουμε το πρώτο ματς και θέλουμε νίκη. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αλλά κι εμείς περιμένω να είμαστε βελτιωμένοι στους τομείς που υστερήσαμε στον πρώτο αγώνα παρότι νικήσαμε με 3-1 σετ», είπε ο Μουστακίδης.
 
Διαιτητές θα είναι ο Γιόχαν Μάγκνουσον από τη Σουηδία και ο Γιόχαν Πιτκάνεν από την Φινλανδία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.