1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-10-2013 19:22

Ιστορικό... Σάββατο για την Παναχαϊκή

Το κλειστό γυμναστήριο της Αγυιάς ντύνεται στα καλά του και η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι ανάμεσα σε ομάδες με ίδιο το στόχο της παραμονής. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή αλλά για λόγους ασφαλείας ορίστηκε το Σάββατο.

Είναι η πρώτη παρουσία της Παναχαϊκής στη  Volleyleague και υπάρχει ενθουσιασμός στην πόλη της Πάτρας. Στον οργανωτικό τομέα γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες ώστε το γυμναστήριο της Αγυιάς να έχει όλα τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη του πρωταθλήματος ενώ έχει γίνει έκκληση και προς τους οπαδούς της ομάδας να έχουν κόσμια συμπεριφορά για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν πλήρεις, ενώ δύο παίκτες της, ο Στάθης Ντονάς και ο Νίκος Αγγελόπουλος φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός έδειξε το κακό του πρόσωπο στο Λιγκ Καπ και κυρίως στον αγώνα απέναντι στην Κηφισιά. Υπάρχει προβληματισμός στην ομάδα για τις αγωνιστικές αστοχίες και είναι σημαντικό για το τριφύλλι να ξεκινήσει με νίκη ώστε να ανέβει η ψυχολογία των παικτών.  

Σάββατο 12/10/2013 Παναχαϊκή 19:00: Γ.Ε. Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας. Επόπτες: Γεράνιος, Γκολφινόπουλος. Γραμματεία: Δανιά. Παρατηρητής: Ιορδανίδης.

2 σχόλια

  • Comment Link 1891 Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 21:58 posted by 1891

    Δυνατά πανάχα μου !! Ας ελπίζουμε να μην έχουμε τίποτα ασφυξίες αύριο ;)

  • Comment Link amaral Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 17:45 posted by amaral

    Πάμε τριφυλλάρα για την νίκη .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.