1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2023 02:05

Μιλενκόσκι: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι» Κοκκινάκης: «Πήραμε ένα μεγάλο τρόπαιο»

"Τ'έλειο"χαρακτήρισε ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Γιόσκο Μιλένκοσκι, το παιχνίδι της ομάδας του στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακο, ενω έπλεξε το εγκώμιο των παικτών για το πάθος και την θέληση που έδειξαν να πάρουν την κούπα

 Αρχικά ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. Γιόσκο Μιλένκοσκι δήλωσε: «Δεν υπάρχει μυστικό, κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες για να κερδίσεις ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνεις το απόλυτο παιχνίδι και αυτό κάναμε. To πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, είναι πολύ σημαντικό που δεν έχουμε ηττηθεί για καιρό.

Δεν σημαίνει κάτι για το επόμενο παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς, χρειαζόμαστε αποθεραπεία και ξεκούραση. Έχουμε την Τετάρτη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αν περάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος θα δώσουμε και εκεί ότι έχουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

  Συγκινημένος ο λίμπερο του Π.Α.Ο.Κ. Μενέλαος Κοκκινάκης δήλωσε για το 7ο κύπελλο της καριέρας του: «Είναι το 7ο κύπελλο για εμένα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την ομάδα μου. Περάσαμε δύσκολα, δεν παίζαμε το βόλεϊ που θέλαμε, δε το βάλαμε κάτω. Πήραμε ένα μεγάλο τρόπαιο, πανάξια. παίξαμε μαχητικά, σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο, το πιο συγκινητικό. Γι’ αυτό ζουν όλοι οι αθλητές.

Είμαι χαρούμενος που ο Θεός που με αξίωσε να κερδίσω 7 κύπελλα. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για το ευρωπαϊκό. Το χρειάζεται αυτό το βολει. Καταφέραμε κάτι μεγάλο με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς, έτσι είναι ο επαγγελματισμός. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Ξέρετε πώς είναι στην Ελλάδα. Βιάζονται όλοι. Εμείς πιστεύαμε στις δυνατότητες μας. Το πήραμε όμως και γι’ αυτό θα το θυμάμαι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.