1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-10-2022 17:51

Α.Ο.Ν.Σ.Mίλων: Τα αποκαλυπτήρια του ιστορικού Ευρωπαίου

 Tα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 έκανε ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και μάλιστα λίγες ημέρες πριν από την ιστορική πρώτη παρουσία του στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης που μετράει 96 χρόνια ζωής θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 20:00 στο γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης με αντίπαλο την ισραηλινή Χάποελ Μάτε Άσερ Άκκο για τα προκριματικά του Τσάλεντζ Καπ.



Η παρουσίαση έγινε στη νέα μπουτίκ του συλλόγου όπου υπάρχουν εμφανίσεις όλων των ομάδων και όλων των μεγεθών και βρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Σακελλαρίδης, μελών του Δ.Σ., του προέδρου του Τ.Α.Α. Κώστα Παπασταθόπουλου, του προπονητή Σάκη Ψάρρα, όλων των αθλητών και των συνεργατών της ομάδας.

Ψάρρας: «Στον σωστό δρόμο»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας είπε: «Είμαστε ακόμα σε μία περίοδο που μαθαίνουμε την ομάδα και η ομάδα μαθαίνει εμάς. Όλα κυλάνε ομαλά και είμαστε στον σωστό δρόμο. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να αναδείξουμε νέα παιδιά για το ελληνικό βόλεϊ, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια να γιορτάσουμε και το γεγονός ότι θα παίξουμε φέτος για πρώτη φορά στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα νέα παιδιά και σε αυτή τη διαδικασία θέλουμε και τους έμπειρους αθλητές για να τους βοηθήσουν να ενταχθούν στο ελληνικό βόλεϊ. Έχουν γίνει βήματα προόδου στις ομάδες και στο πρωτάθλημα, έχουν γίνει επενδύσεις και ότι είναι 10 ομάδες αυξάνει τον ανταγωνισμό και θέλουμε εμείς από τη πλευρά μας να αποφύγουμε τη διαδικασία των πλέι άουτ».

Ανδρεάδης: «Ποτέ δεν έκλεισε η πόρτα»

Ο κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης επέστρεψε στο Μίλωνα μετά από δύο σεζόν: «Ποτέ δεν κλείσαμε τις πόρτες με τον Μίλωνα. Ηξερα πως μετά τον Ολυμπιακό θα επιστρέψω εδώ. Ηταν άψογη συνεργασία και ειδικά με τον Σάκη Ψάρρα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες. Η ομάδα είναι δυνατή, γίνεται καλή δουλειά και το δείξαμε και στο τουρνουά της Καλαμάτας που κοντράραμε τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Δουλεύουμε πολύ καλά. Δεν έχει σχέση με την ομάδα της σεζόν 2020-21 και προσκαλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για το Μίλωνα η παρουσία στην Ευρώπη. Μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και έχουμε κρυφό στόχο να φτάσουμε μέχρι την 8αδα του Τσάλεντζ Καπ».

Λάππας: «Πολλοί οι εφετινοί στόχοι»

Ο βετεράνος ακραίος Ηλίας Λάππας δήλωσε: «Είναι νέα ομάδα με πολλές προσδοκίες. Από τα τρία τελευταία χρόνια θεωρώ πως έχουμε την καλύτερη ομάδα. Θα είναι μία καλή χρονιά με αυξημένες υποχεώσεις καθώς υπάρχει και η Ευρώπη. Στόχος είναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα της 5ης θέσης και να διεκδικούμε πάντα τη νίκη. Εφέτος έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε μεγάλες νίκες. Είναι πολλοί οι στόχοι που έχουμε. Να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, να βγάλουμε νέα παιδιά και να παίζουμε καλά».

 

Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.