1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2022 16:26

Φοίνικας Σύρου: Προπόνηση στη θάλασσα και ανακοίνωση φιλικών αγώνων

Ιδανικό ήταν το πρωινό της Πέμπτης στη Σύρο για τους παίκτες του Φοίνικα, καθώς ο Δημήτρης Καζάζης πήγε τους παίκτες του στην παραλία του Γαλησσά, σε μία προπόνηση ιδιαιτέρως απαιτητική αλλά και παράλληλα απολαυστική!

Στον δρόμο προς την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ‘Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του Φοίνικα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του από δύο σειρές φιλικών παιχνιδιών. Το πρώτο θα γίνει εκτός έδρας, και συγκεκριμένα στην Κύπρο, όπου ο Φοίνικας θα συμμετάσχει σε Τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 23-24 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επερχόμενη σεζόν.

Ο Φοίνικας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 20:30. Στην περίπτωση που επικρατήσει στην αναμέτρηση, θα αγωνιστεί στον τελικό του Τουρνουά το Σάββατο 24/9 επίσης στις 20:30. Στην περίπτωση που ηττηθεί, θα παίξει μικρό τελικό στις 18:00.

Στη συνέχεια ακολουθούν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο “Δ. Βικέλας”. Την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα έρθουν στη Σύρο για δύο φιλικά παιχνίδια με τον Φοίνικα Σύρου ONEX, δύο εβδομάδες περίπου πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.