1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-06-2013 14:23

Η Λαδένη στην ΑΕΚ

Με την Αφροδίτη Λαδένη ενισχύεται η ΑΕΚ που έχει ξεκινήσει να συμπληρώνει το ρόστερ της τη νέα σεζόν. Η πρώην ακραία του Ηρακλή, αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα σε μια θέση που την περασμένη σεζόν είχε μεγάλο πρόβλημα και οι ατυχίες της στέρησαν τον τίτλο.

Η 20χρονη αθλήτρια μετά από χρόνια παρουσίας στην ομάδα του γηραιού, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν, καθώς τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας δεν μπορούσαν να λυθούν. Πλέον θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ της ΑΕΚ, όπου θα μπορέσει να κάνει και πρωταθλητισμό. Αυτό που απομένει είναι οι ανακοινώσεις.

22 σχόλια

  • Comment Link dramsi Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 11:56 posted by dramsi

    AEKVCfan επειδή έλεγες για πάθος.Πιστεύεις ότι η Γκλιγκόροβιτς έχει πάθος; Και φέτος στην Κηφισιά λίγο αδιάφορη ήταν αλλά και παλιά στο Ολυμπιακό.Πιστεύω πως είναι με διαφορά η πιο μη παθιασμένη πασαδόρος που έχει περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό.Από την άλλη μες στο γήπεδο φέτος την δουλειά της την εκάνε άψογα.

  • Comment Link Dimis21 Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 11:51 posted by Dimis21

    Ιακωβε ημαρτον εδω δε τις κρινουμε για τη πασαρελα αλλα για το πως παιζουν βολλευ. Ειναι ντροπη και μονο να συγκρινεται η Γκλιγκοροβιτς με τη Παπαφωτιου.

  • Comment Link AEKVCfan Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013 05:41 posted by AEKVCfan

    Χριστέ μου... ρε iakovos ΕΛΕΟΣ!

    κι εγώ θα την ήθελα τη γκλιγκοροβιτς αλλά όντως θέλει λεφτά:/

  • Comment Link greek Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 20:08 posted by greek

    εντάξει εγώ μιλάω για βόλεϊ όχι για καλλιστεία

  • Comment Link geop Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 18:39 posted by geop

    Οσοι πηγαινουμε για να δουμε βολευ μαλλον δε θα τα βαψουμε και μαυρα αν φυγει η Αθηνα ... Θα προτιμουσα να εχω τη καλυτερη ομαδα , οχι την ομορφοτερη ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.