1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2013 12:54

Παπαδημητρίου και Φένια αλλάζουν το... παιχνίδι

Η παραμονή του Κώστα Παπαδημητρίου στο τμήμα της ΑΕΚ αλλά και η αναβάθμιση της Φένιας Παπαγεωργίου σε ρόλο γενικού μάνατζερ είναι η πιο ευχάριστη εξέλιξη που μπορούσε να σημειωθεί στην Α1 γυναικών. Η απόφαση του Παπαδημητρίου να παραιτηθεί μετά την απώλεια του τίτλου περιορίστηκε μόνο στην προεδρεία της Ερασιτεχνικής και ο ίδιος σε συνεργασία με τη νέα διοίκηση θα παραμείνουν επί των επάλξεων για τη δημιουργία μίας νέας ομάδας. Χαράς ευαγγέλια και για τις αθλήτριες που είδαν τα χρήματα που τους οφείλονταν στους λογαριασμούς τους.
Ο σχεδιασμός θα αρχίσει άμεσα πιθανότατα από τον Απόστολο Οικονόμου ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με ομάδα του εξωτερικού αλλά του ζητήθηκε να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πράγμα που σημαίνει πως η απώλεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου όχι μόνο δεν πτοεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ αλλά τους δίνει και κίνητρο για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.