1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2013 12:50

Κράουζε και Ασπιώτης στο Βραχάτι (videos)

Τον Καναδό πασαδόρο Τζάρεντ Κράουσε(27, 2.02)

απέκτησε ο Παμβοχαικός, που με την προσθήκη του Άκη Ασπιώτη και του Γιάννη Μάρκου από τον Ολυμπιακό θα κλείσει το ρόστερ του.

Ο Κράουσε αγωνίσθηκε τα τελευταία χρόνια στο Βέλγιο(Βάρεμε) και στη Δανία και φέτος αναδείχθηκε ο καλύτερος πασαδόρος στο πρωτάθλημα Δανίας, αν και η ομάδα του τερμάτισε τρίτη. Διακρίνεται και για το σερβίς και το μπλοκ του.

Το ρόστερ θα ολοκληρωθεί με την απόκτηση των Ασπιώτη, Μάρκου.

Ο Παμβοχαικός θα αγωνισθεί με διαγώνιο τον Ντουσάρμ, ακραίους τους Κουζούνη, Τζουστινιάνο, κεντρικούς τους Πανταλέοντα, Κανέλλο και λίμπερο τον Ζήση.



Για βίντεο πατήστε

 
http://www.simgratton3.com/highlights/Jared-Krause-highlight/index.php

http://www.youtube.com/watch?v=X-J_QUPTLZU&feature=youtu.be

7 σχόλια

  • Comment Link locos amarillos Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 15:39 posted by locos amarillos

    Ας ζω φίλε στον δικό μου κόσμο . δεν μου λες και εσύ όμως πόσοι του φοίνικα ήταν στον ολυμπιακό και μετά πήγαν εκεί? Ο βασικός σας πασαδορος που πήγε?
    Δεν σας παίρνει να λέτε για υποκαταστήματα. Όντως ήταν σούπα γιατί δεν παίζατε εσείς. Αλλιώς θα ήταν σουπερ θέαμα.
    Συνελθετε ρε που νομίζετε ότι ένα τζοκερ θα σας σώσει.

  • Comment Link PARAGKAS Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 08:20 posted by PARAGKAS

    Ρε φίλε Locos ωραία τα λες ,μόνο που ζεις στον δικό σου κόσμο,δες τα στελεχη της ομάδας σου και που ειχε συμφωνησει να παει ο προπονητης σου και μετα μιλα.Επίσης οι φετινοι τελικοί θα μείνουν στην ιστορία σαν η πιο σούπα τελικοί στην Α1

  • Comment Link SYROSFAN Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 08:19 posted by SYROSFAN

    Ειμαι Συριανος αλλα θα συμφωνησω με τον φιλο απ`το Βραχατι οτι δεν εγιναν παραρτημα του οσφπ, θα διαφωνησω ομως για τα υπολοιπα. Αν ανατρεξει στο παρελθον και διαβασει σχολια, τοσο δικα μου οσο και αλλων Συριανων,θα δει οτι τοσο εγω οπως και αλλοι φιλοι του Φοινικα ειπαν μπραβο στον Παμβοχαικο για τις επιτυχιες του,ακομα και οταν μας κερδισε η ομαδα του στο ταραφλεξ,οπως λεει.Και να ειναι σιγουρος οτι η μεγαλη πλειοψηφια των Συριανων φιλαθλων του Φοινικα θα συνεχισει να χαιρεται τις επιτυχιες του Παμβοχαικου οπως και αλλων επαρχιακων ομαδων.

  • Comment Link locos amarillos club vrahati Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 04:55 posted by locos amarillos club vrahati

    Μπράβο φίλε απο την σύρο που υπερασπίζεσαι τον λαό του βραχατιου. Αν με την απόκτηση του μαρκου γίναμε υποκατάστημα τότε εσυ γίνεσαι γραφικός . Κρίνε την ομάδα σου. και ασε την δίκη μας και τα δήθεν περί θερμοπυλών . Όσο κέρδιζες ήταν καλά και συν της άλλης άκουγες και τα μπράβο από εμάς σε έναντι θέση με εσάς που δεν το κάνατε. Γινε άνθρωπος πρώτα και μετά κρίνε που σε πήρε ο πόνος ξαφνικά για τους βραχατιωτες. Απλά σε πονάει που και φέτος θα έχει φαπα μέσα στο ταράφλεξ.

  • Comment Link locos amarillos club vrahati Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 04:53 posted by locos amarillos club vrahati

    Μπράβο φίλε από την σύρο που υπερασπίζεσαι τον λαό του βραχατιου. Αν με την απόκτηση του λάμπρου γίναμε υποκατάστημα τότε εσυ γίνεσαι γραφικός . Κρίνε την ομάδα σου. και ασε την δίκη μας και τα δήθεν περί θερμοπυλών . Όσο κέρδιζες ήταν καλά και συν της άλλης άκουγες και τα μπράβο από εμάς σε έναντι θέση με εσάς που δεν το κάνατε. Γινε άνθρωπος πρώτα και μετά κρίνε που σε πήρε ο πόνος ξαφνικά για τους βραχατιωτες. Απλά σε πονάει που και φέτος θα έχει φαπα μέσα στο ταράφλεξ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.