1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-03-2021 16:51

Μνημόνιο συνεργασίας της Ε.Ο.ΠΕ. με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Σημαντική συμφωνία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, υπέγραψε σήμερα η ΕΟΠΕ, η οποία αφορά την ανάπτυξη του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ και την ανάληψη από πλευράς του Δήμου διεθνών διοργανώσεων και εκδηλώσεων σε σάλα και άμμο.

Άλλωστε ιστορικά η Εβρίτικη πόλη αποτέλεσε τις περασμένες δεκαετίες «μητρόπολη» του αθλήματος ενω εχει τροφοδοτήσει με με πολλούς διεθνείς παίκτες και παίκτριες τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο μνημόνιο συνεργασίας των δύο πλευρών αναφέρει:

«Η διάδοση, η ανάπτυξη και ανάληψη διεθνών γεγονότων του αθλήματος της πετοσφαίρισης, η βελτίωση των αθλητικών υποδομών και η ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού βρίσκονται στο επίκεντρο του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα 22 Μαρτίου, στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Στην υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Μπόγδη και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, το μέλος του Δ.Σ. Έφη Χρόνη-Έρωτα και ο εκτελεστικός διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισαν τη δημιουργία πλαισίου συνεργασίας με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ και την ανάληψη από πλευράς του Δήμου διεθνών διοργανώσεων και εκδηλώσεων σε σάλα και άμμο.

Η διάδοση των δύο εκ των κορυφαίων Ολυμπιακών αθλημάτων, μαζί με τους κατάλληλους αγωνιστικούς χώρους, που είναι από τους κύριους στόχους του Δήμου Αλεξανδρούπολης, θα επιτρέψουν την περαιτέρω αθλητική ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης, μέσα από την ενίσχυση του αθλήματος και των σωματείων του.» 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.