1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-02-2021 22:25

Ε.Σ.Α.Π.: Το βάρος στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος

Στην έγκαιρη ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2020-21 θα ρίξει το βάρος της η Ε.Σ.Α.Π. και στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα συζητήθηκε ο προγραμματισμός των αγώνων που έχουν αναβληθεί και θέματα του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Τονίστηκε απ΄ όλους πως προτεραιότητα όλων είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Volley League και εφόσον υπάρξουν χρονικά περιθώρια ,να διεξαχθούν και οι άλλες δύο διοργανώσεις League Cup και Κύπελλο Ελλάδος. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό τα πάντα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 18 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

1.Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν το υγειονομικό πρωτόκολλο με παρουσία του υπευθύνου ιατρού κου Νικολάου ,ο οποίος απάντησε σε όλα ερωτήματα των μελών του Δ.Σ.

2.Εκτιμήθηκε η μέχρι σήμερα κατάσταση των κρουσμάτων και προγραμματίστηκαν οι προθεσμίες και οι διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν μετά από κάθε καραντίνα των αθλητών.

3.Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το καλεντάρι και η διοίκηση δεσμεύθηκε να στείλει αύριο πρόταση για τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής καθως και των αναβληθέντων αγώνων με σκοπό να προσαρμοσθεί η σταδιακή ενσωμάτωση των αθλητών που ήδη είναι σε καραντίνα στις ομάδες τους .

4.Ξεκαθαρίστηκε ότι προτεραιότητα όλων είναι η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μας και εφόσον υπάρξουν χρονικά περιθώρια ,να διεξαχθούν και οι λοιποί θεσμοί (League Cup και Κύπελλο Ελλάδος).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.