1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2021 02:02

Να παραμείνει αήττητος ο Φοίνικας που υποδέχεται τον πεισματάρη Μίλωνα

Στη Σύρο στρέφεται το ενδιαφέρον της 9ης αγωνιστικής της Volley League όπου ο αήττητος Φοίνικας ΟΝΕΧ θα υποδεχτεί το Μίλωνα στην τρίτη εφετινή μεταξύ τους αναμέτρηση (9η αγωνιστική, γυμναστήριο Δ.Βικέλας, Ερμούπολης, 11/2, 17:00, Live Streaming V.L., Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ.).

Ο Φοίνικας Σύρου προέρχεται από αγωνιστική απραξία καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας με το Φίλιππο Βέροιας αλλά και πολυήμερη αποστολή σε Κρήτη και Βέροια. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και θέλει να διατηρήσει το αήττητο ενόψει και των μεγάλων ντέρμπι που έρχονται και θα κρίνουν τον τίτλο.

Ο πασαδόρος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Λυκούργος Ρούσης είπε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο νησί και ήρθα με σκοπό να βοηθήσω την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο μου ζητηθεί. Υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας το Μίλωνα, μια ομάδα η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλό βόλεϊ, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

Αυτό για εμάς σημαίνει πως πρέπει να δώσουμε το 100% μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο, καθώς το ρόστερ μας γίνεται κάτι παραπάνω από πλήρες. Αυτό είναι ένας καθοριστισκός παράγοντας, ο οποίος θα παίξει για μένα τον πιο σημαντικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι νέες μας προσθήκες εκτός από πολύ καλοί αθλητές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Η κατάσταση λόγω της πανδημίας δεν μας δίνει το περιθώριο να μας επηρεάσει καμία αλλαγή προγράμματος και το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας, είναι να προχωράμε και να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα».

Ο Μίλωνας ταξίδεψε στη Σύρο με σκοπό να πάρει κάτι θετικό και να ανταγωνιστεί τον Φοίνικα και να επαναλάβει μία ακόμα καλή εμφάνιση όπως των προηγούμενων αγωνιστικών. Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του προπονητή του Σάκη Ψάρρα: «Εμείς έχουμε την δική μας πορεία και το δικό μας στόχο που δεν είναι άλλη από το να παίζουμε σε κάθε αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις, με την καλύτερη δυνατή τακτική και να κάνουμε σωστή διαχείριση. Εχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές τον Φοίνικα στην αρχή της σεζόν.

Από τότε ο Φοίνικας ενισχύθηκε και εμείς μείναμε στα ίδια για να μην πω αποδυναμωθήκαμε. Δεν γκρινιάζουμε, θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Αναβλήθηκε: Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Άγιος Θωμάς 18.00 (EΡΤ-SPORTS): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
Διαιτητές: Βουδούρης, Γεροθόδωρος, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Αρβανίτης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Μίκρας 19.00 (Live Streaming Volley League): Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.
Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Σπαντιδάκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Δ. Βικέλας Σύρου 17.00 (Live Streaming Volley League): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Κουτσούλας, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Παπαδημητρίου, Γραμματεία: Πιρπινιά.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.