1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2021 19:57

Άδοξο τέλος για τη φετινή σεζόν στη Volley League για τον Πανναξιακό

Την αποβολή του Πανναξιακού από τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών ανακοίνωσε η Ε.Ο.ΠΕ.. Η μη προσέλευση της ομάδας της Νάξου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του Β' ομίλου έφερε τον μηδενισμό και την αποβολή της από το πρωτάθλημα, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος

Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της Α' φάσης του πρωταθλήματος, κάθε αντίπαλος της ομάδας του Πανναξιακού θα παίρνει τη νίκη άνευ αγώνος με 3-0 σετ και 75-0 πόντους.

Η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.:

Μετά τη μη προσέλευση της ομάδας του Πανναξιακού για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Volley League Γυναικών απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.