1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-01-2021 20:16

Πρωτοψάλτης: «Και πρωτάθλημα και Κύπελλο και Λιγκ Καπ»

Ο αρχηγός του Φοίνικα Σύρου, Θανάσης Πρωτοψάλτης, μιλά στο «ΦΩΣ» για τους στόχους της κυκλαδίτικης ομάδας, τον λόγο που μετακόμισε στην Ερμούπολη, τη ζωή στο νησί και την ΟΝΕΧ.

Στο πρωτάθλημα-εξπρές της Volleyleague ανδρών ο Φοίνικας Σύρου απέκτησε προβάδισμα με δύο νίκες 3-2 επί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (μέσα στην Πυλαία) και κάθε κερδισμένος ή χαμένος βαθμός πλέον μετράει, γιατί δεν υπάρχουν playoff. Αρχηγός ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, που επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού έκανε καριέρα στη Γαλλία, στη Γερμανία και στην Πολωνία. Φοράει πλέον τη φανέλα της κυκλαδίτικης ομάδας, της τρίτης ελληνικής ομάδας του μετά τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά, και είναι ξεκάθαρος ότι στόχος είναι και οι τρεις τίτλοι, του πρωταθλήματος, του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου. Ο διεθνής παίκτης μάλιστα αναδείχθηκε MVP στο ματς με τον Ολυμπιακό, σε ένα περίεργο πρωτάθλημα.

Το περιμέναμε περίεργο το πρωτάθλημα γιατί η καραντίνα και η διακοπή προβλημάτισαν και τους προπονητές και τους αθλητές. Ευτυχώς το επίπεδο των αθλητών για την περίσταση ήταν πολύ καλό. Εμείς από την πλευρά μας βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να κερδίζουμε ό,τι μπορούμε μαζί με τον αγώνα και από κει και πέρα να βρεθούμε στην τελική τετράδα, να δώσουμε εκεί τη μάχη που θέλουν όλοι να δώσουμε».

-Έχετε ένα μείον, ότι δεν υπάρχει κόσμος στην εξέδρα, γιατί ο κόσμος του νησιού έδινε ώθηση σε αυτήν την ομάδα με κόσμια συμπεριφορά και εκπληκτική υποστήριξη και πλέον παίζετε σε άδειες εξέδρες

 

  Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο  www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.