1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-01-2021 00:50

Φοίνικας ΟΝΕΧ: Συγκίνησαν οι παίκτες με το δώρο προς τους φροντιστές

Στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, με τους παίκτες της ομάδας να χαρίσουν το δώρο των 600 ευρώ από το φλουρί στους δυο φροντιστές της ομάδας Ζαννή Ρούσσο και Αντώνη Ζακχαίο, δείχνοντας την εκτίμησή τους για την βοήθεια που τους παρέχουν καθημερινά.
Μια δωροεπιταγή 100 ευρώ από το Olympic Club και 500 ευρώ μετρητά από την ομάδα πέρασαν στην κατοχή των δύο φροντιστών της ομάδας μέσα σε χειροκροτήματα από τους παρόντες. Τυχερός της πίτας που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Ισίδωρος Ροσσολάτος.

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο διεθνής ακραίος Θανάσης Πρωτοψάλτης, ο οποίος ευχαρίστησε την διοίκηση που φρόντισε να κάνει εύκολη και ευχάριστη την διαμονή των παικτών στη Σύρο και για το γεγονός πως τους πλήρωσε για τον μήνα που πέρασε.

το παρών στη κοπή της πίτας έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Φοίνικα Σύρου μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ONEX κ. Βασίλειο Σαββίδη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννη Ρούσσο.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.