1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2020 00:03

Σοκ στα Γιάννινα με αθλήτρια θετική στον Covid 19, σε καραντίνα όλη η ομάδα

Σοκ στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ανακοίνωσε ότι αθλήτριά της βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Αμέσως η διοίκηση του Ηπειρωτικού συλλόγου κινητοποιήθηκε και ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς ενω ενεργοποίησε τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Όλα τα μέλη της αποστολής που ταξίδεψαν στα Κύμινα Θεσσαλονίκης για να πάρουν μέρος στο τουρνουά των Μακεδόνων Αξιού, το περασμένο Σαββατοκύριακο, τέθηκαν σε 7ημερη καραντίνα μέχρι να γίνουν τα τεστ covid-19 τη Δευτέρα, ενώ επίσης ενημερώθηκαν οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ( Ελπίδα Αμπελοκήπων, Μακεδόνες, Ηρακλής) αλλά και το ξενοδοχείο διαμονής των συλλόγων.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ που αγωνίζεται στην Β΄εθνική της ΕΣΠΕΔΕ αναφέρει για το συγκεκριμένο περιστατικό και τα μέτρα που ελήφθησαν:

«Τη θετική παρουσία της ομάδα βόλεϊ στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης ακολούθησε ένα ατυχες συμβάν, όπου μια παίχτρια της αποστολής βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί θετική ασυμπτωματική σε τεστ COVID 19.

Η ομάδα μας σε συνεργασία και σε πλήρη ενημέρωση τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τους υπεύθυνους του ΕΑΝΚΙ καθώς και με την αναλυτική παρακολούθηση του Γιατρού μας κου Μπαλτογιάννη, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες είναι:

Όλα τα άτομα της αποστολής βρίσκονται σε 7ημερη καραντίνα μέχρι να γίνουν τα τεστ τη Δευτέρα που θα έχουν συμπληρωθεί οι απαραίτητες μέρες επώασης του ιού και τα τεστ θα είναι αξιόπιστα και ανάλογα τα αποτελέσματα θα προβούμε και σε νέα μέτρα

Ενημερώσαμε τους αντίπαλους συλλόγους καθώς και το ξενοδοχείο διαμονής

Τηρήσαμε και τηρούμε τις ακριβείς διαδικασίες του ΕΟΔΥ και είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς

Τα κορίτσια μας προς στιγμή είναι υγιέστατα και είμαστε κοντά τους, όπως και όλα τα άτομα της αποστολής. Οι ακαδημίες μας θα παραμείνουν κλειστές για όλο το χρονικό διάστημα που η διοίκηση του ΕΑΝΚΙ, ξαναδώσει το "πράσινο φως".

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και αγάπη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που με ψυχραιμία και ορθότητα εύκολα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.