1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2020 13:08

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την Εμμανουηλίδου: Έχει μερική ρήξη χιαστού, χάνει και τα προκριματικά του ευρωπαϊκού

Οι φόβοι για ζημιά στον πρόσθιο χιαστό στο αριστερό γόνατο της Μελίνας Εμμανουηλίδου δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η διεθνής κεντρική στην Αθήνα έδειξαν μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μπει άμεσα στο χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζημιά.

Η επέμβαση αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα στο νοσοκομείο Metropolitan στο Φάληρο από τον δρ. Ιωάννη Τσώλο, διευθυντή του ορθοπεδικού τμήματος και στη συνέχεια η Εμμανουηλίδου θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία της.

Με δύο εβδομάδες να μένουν για το πρώτο σερβίς στη Volley League γυναικών, το πρωτάθλημα αλλά και ο Α.Ο. Θήρας χάνουν μία από τις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες. Η Εμμανουηλίδου θα είναι μεγάλη απώλεια και για την Εθνική γυναικών, καθώς η «γαλανόλευκη» τον Γενάρη θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τον Ισπανό Γκιγιέρμο Ναράνχο να μην υπολογίζει στην διεθνή κεντρική.

Τίμος Αθανασόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.