1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-07-2020 21:47

Ο Τιέ Σαντάνα έδωσε ρεσιτάλ στο Bread Factory Volleynews.gr Cup

Ο Τιέ Σαντάνα με την όμορφη Ελληνίδα συνοδό του έκλεψε την παράσταση στο τουρνουά Bread Factory Volleynews.gr Beach Volley Cup. O Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τεχνικός των Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ ανταποκρίθηκε στην πρόταση των διοργανωτών όχι μόνο να επισκεφτεί το τουρνουά αλλά και να αγωνιστεί.

Εφτασε ορεξάτος στην εγκατάσταση μαζί με την πανέμορφη συνοδό του και έκανε αγωνιστικό ζευγάρι με την Βίκυ Χατζηβασιλείου στο τουρνουά του μεικτού. Το αποτέλεσμα δεν είχε σημασία όσο ότι ο ίδιος απόλαυσε το τουρνουά με την πρέσβειρα του ελληνικού μπιτς βολεϊ και μίλησε με πολλούς νέους αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά και φυσικά φωτογραφήθηκε με τον Θανάση Πανούσο και τον ιδιοκτήτη της ΚΥΑΝΑ Γιάννης Βασιλειάδη ο οποίος επίσης αγωνίστηκε στο μεικτό Δήμητρα Παπαπαναγιώτη.

«Ηταν μία καλή και δυνατή εμπειρία για μένα αλλά κυρίως μεγάλη οργανωτική έκπληξη. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Νόμιζα πως θα ήταν ένα ερασιτεχνικό τουρνουά αλλά μου θύμισε Masters. Μπράβο στους διοργανωτές και πιο μεγάλο μπράβο στους αθλητές και στις αθλήτριες. Παρά τις δύσκολες ημέρες που περνάει ο πακόσμιος αθλητισμός και την ματαίωση των τουρνουά μπιτς βόλεϊ βλέπω με χαρά πως οι αθλητές του μπιτς βόλεϊ συνεχίζουν την δουλειά τους. Ελπίζω να δω και πάλι σύντομα ένα τουρνουά τόσο υψηλού επιπέδου», είπε ο Τιέ Σαντάνα.

P1720639.jpgP1720586.jpgP1720687.jpgP1720623.jpgP1720661.jpgP1720621.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.