1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2020 18:09

Πλούσια δώρα από τους χορηγούς στο Bread factory BV Cup

Λίγα 24ωρα έμειναν για το τουρνουά του volleynews.gr με την εταιρεία Bread Factory στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο που θα αποτελέσει διήμερη γιορτή για το μπιτς βόλεϊ.
Το BREAD FACTORY BV CUP (25-26 Ιουλίου) εκτός από τα χρηματικά έπαθλα, θα προσφέρει πλούσια δώρα από τους χορηγούς σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, η εταιρεία Bread Factory, εκτός από το χρηματικό έπαθλο σε όλες τις κατηγορίες θα φροντίσει και για τα σνακ στους αθλητές και τις αθλήτριες.

Με την εγγραφή κάθε ομάδας, θα δίνεται αγωνιστικό μπλουζάκι από τον χορηγό ενδυμασίας ATHLOS.

Η εταιρεία ΚΥΑΝΑ με την εγγραφή των αθλητών και των αθλητριών θα προσφέρει σαμπουάν και αφρόλουτρα.

Ο πλαστικός χειρουργός δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης θα προσφέρει θεραπείες προσώπου και σώματος και θα παράσχει συμβουλές στους αθλητές και στις αθλήτριες για την προστασία του σώματος και του δέρματος από τον ήλιο και τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η εταιρεία Gala χορηγεί τις μπάλες του τουρνουά και πολύτιμο αγωνιστικό εξοπλισμό καθώς και αναμνηστικά στους νικητές αλλά και σε τυχερούς αθλητές και αθλήτριες μετά από κλήρωση.

Θα γίνουν 3 κληρώσεις (μία ανά κατηγορία) με έπαθλο δωρεάν χαμάμ με θέα την Ακρόπολη προσφορά από την Old City Hamam.

Η εταιρεία Smile Pharmacy θα προσφέρει στην νικήτρια ομάδα γυναικών προϊόντα του καταστήματος.

Η εταιρεία οίνου Στροφιλιά Wines θα δώσει κρασιά στις ομάδες του τελικού της κατηγορίας Silver Μεικτού.

Η εταιρεία του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Στέφανου Κοτσόλη The Scent θα δώσει στους φιναλίστ του Gold μεικτού αρώματα και αφρόλουτρα και τέλος η Fitness Vibe θα δώσει στους φιναλίστ της κατηγορίας ανδρών συνεδρία ηλεκτρομυικής διέγερσης.

Το κομμωτήριο Hair Passion του Παναγιώτη Πολίτη (Αγίας Σοφίας 4, Αθήνα) θα προσφέρει κουρέματα μετά από κλήρωση.

Υπενθυμίζεται, πως την Παρασκευή (24/07) το βράδυ λήγει η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στη διοργάνωση, με την παρουσία της γνωστής παρουσιάστριας Βίκυς Χατζηβασιλείου στη κατηγορία των γυναικών και στο silver μεικτό να ξεχωρίζει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.