1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2020 14:46

«Πράσινη» γιορτή τίτλου στην Ακρόπολη δώρο του Βλάση

Παναθηναϊκή βραδιά είχαμε χθες βράδυ στην Ακρόπολη, καθώς ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος δεξιώθηκε στο εστιατόριο «Διόνυσος» ιδιοκτησίας του, την πρωταθλήτρια ομάδα των «πρασίνων».

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό με τους αθλητές το τεχνικό τιμ και παρούσα τη νέα διοίκηση του συλλόγου τον Τάκη Μαλακατέ, να δέχονται «βροχή» συγχαρητηρίων και να γιορτάζουν τα επινίκια της κατάκτησης του πρωταθλήματος για μια ακόμη φορά.

Στο τέλος της βραδιάς σύσσωμη η οικογένεια των «πρασίνων»,μέσα σε χαμόγελα και πειράγματα, φωτογραφήθηκε με την 19η κούπα της ιστορίας της με φόντο την Ακρόπολη και όλοι ευχήθηκαν να ξανάρθουν του χρόνου για να γιορτάσουν έναν ακόμη τίτλο.

Της ομάδας ηγήθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάκης Μαλακατές και στενοί του συνεργάτες, σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές ενώ ο οικοδεσπότης Βλάσης Σταθοκωστόπουλος έπλεε σε πελάγη ευτυχίας καθώς η μεγάλη του αδυναμία είναι το ανδρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Μάλιστα το 2006 επί προεδρείας Σταθοκωστόπουλου στο ΤΑΑ ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει και τον τελευταίο τίτλο ενώ μετά την απώλεια των τίτλων του 2007 και 2008 με πλεονέκτημα έδρας έναντι του Ηρακλή στους τελικούς τον είχαν πικράνει και είχε αποχωρήσει.

1.jpg8.jpg2.jpg9.jpg10.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.