1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2020 15:43

Η Νομικού σκέφτεται την περίπτωση να μετακομίσει στην Κίνα

Το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κίνα και να βρεθεί μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Πασπαλά ο οποίος κάνει επιτυχημένη καριέρα στο κινεζικό πρωτάθλημα μπάκσετ ως γυμναστής, εξετάζει πολύ σοβαρά η Μαρία Νομικού.

Η 27χρονη διαγώνια βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου τους και μάλιστα οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Το γεγονός όμως πως ακόμα δεν έχει κλείσει σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που υπάρχει στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του covid-19 την κάνουν να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομήσει στην Κίνα όπου το ενδιαφέρον των συλλόγων αναμένεται να ανοίξει μέχρι το τέλος Ιουνίου.

O Πασπαλάςείναι ο μοναδικός Ελληνας γυμναστής που εργάζεται σε επαγγελματική ομάδα της Κίνας και συγκεκριμένα στην ομάδα μπάσκετ των Κινγκντάο Ιγκλς (Qingdao Eagles) που έχει έδρα την ομώνυμη κινεζική πόλη των 8 εκατομυρίων κατοίκων. Το γυναίκειο βόλεϊ είναι πολύ ανεπετυγμένο στην Κίνα και εφόσον υπάρξει και η σχετική κινητοποίηση είναι βέβαιο πως θα βρεθεί θέση για τη Νομικού.

Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες καθώς η απόφαση δεν είναι άκρως επαγγελματική αλλά και οικογενειακή. Οι δύο επιτυχημένοι νέοι θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και μέχρι το τέλος του μήνα θα πάρουν την οριστική τους απόφαση ωστόσο η περίπτωση να μετακομήσει η Νομικού στην Κίνα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από ποτέ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.