1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2020 14:46

Ολική ανατροπή στο Μίλωνα: Ο πρόεδρος Σακελλαρίδης μέσω volleynews.gr ανοίγει παράθυρο στη Volley League

Ανατροπή σκηνικού έχουμε στον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου να ανοίγει παράθυρο για επιστροφή της ομάδας στην Volley League αλλά και για έναρξη νέου κύκλου συζητήσεων με τον Παντελή Ταρνατόρο για τα τμήματα του βόλεϊ.

Περίπου 10 ημέρες μετά το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων της διοίκησης με τον Παντελή Ταρνατόρο σχετικά με το σχεδιασμό της νέας αγωνιστιής περιόδου αλλά και την κοινή διαπίστωση πως δεν υπάρχουν προοπτικές ανόδου στην Volley League (¨όπως έχει δικαίωμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά την πρώτη θέση που πήρε το Νότιο όμιλο της Α2 ανδρών) όλες οι δυνάμεις κάνουν μία δεύτερη σκέψη για το ανδρικό τμήμα.

Την αλλαγή δεδομένων επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Μιχάλης Σακελλαρίδης αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μέχρι την Κυριακή αναμένουν την οριστική απάντηση του Παντελή Ταρνατόρου σε ένα δεύτερο πλάνο που έχει πέσει στο τραπέζι σχετικά με την επανασύσταση και επαναλειτουργία του Τ.Α.Α. το οποίο διαλύθηκε με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 τη σεζόν 2012-13.

«Θα συνεχίσουμε με Ταρνατόρο»

«Πράγματι εν μέσω της πανδημίας και της κρίσης που περνάμε όλοι μας υπήρξε μεγάλος προβληματισμός για το εάν θα πρέπει να κατέβει η ομάδα στην Volley League και κυρίως για το εάν υπάρχουν οι δυνατότητες και οι εγγυήσεις για ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα. Μην ξεχνάτε πως η διοίκηση μας είδε και έπαθε για να κλείσει τα ανοίγματα από την προηγούμενη παρουσία μας στην επαγγελματική κατηγορία και δεν θα θέλαμε να μπούμε σε ανάλογες περιπέτειες. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα είδαμε πως ο κόσμος του βόλεϊ και ενδιαφέρεται και σέβεται την ιστορία του Μίλωνα και ήταν κοινή επιθυμία όλων μας να κάνουμε μία δεύτερη σκέψη μαζί φυσικά με τον  Παντελή Ταρνατόρο».

Οσον αφορά την διετή συνεργασία με τον Παντελή Ταρνατόρο και την απάντηση που περιμένει μέχρι την Κυριακή είπε: «Υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός. Είμαστε απόλυτα ευχαριστησμένοι από τη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Εγιναν πολλά πράγματα και τα τμηματα πέτυχαν τους υψηλούς τόχους που είχαν θέσει. Με τον Ταρνατόρο έχουμε φιλικές και αδελφικές θα έλεγα σχέσεις. Είμαστε όμως όλοι σε δύσκολη κατάσταση και έτσι αρχικά αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Τα βάλαμε όμως κάτω και πάλι τις τελευταίες ημέρες. Η συνεργασία μας με τον Ταρνατόρο ακόμα και να μην αγωνιστούμε στην Α1 (σ.σ. Βόλεϊ Λιγκ) δεν θα τερματιστεί. Ναι, είναι αλήθεια πως κάναμε ένα πιο ρεαλιστικό πλάνο για να οργανώσουμε μία ομάδα για την Α1 αλλά ξεκαθαρίζω πως αυτό θα γίνει μόνο σε συνεργασία με τον Ταρνατόρο. Τα έχουμε συζητήσει τις προηγούμενες ημέρςς και μας έχει πει πως μέχρι την Κυριακή θα απαντήσει. Εφόσον είναι θετικός θα πάμε όλοι μαζί στην Α1, αλλιώς θα συνεργαστούμε μόνο στις ακαδημίες», είπε ο Γιώργος Σακελλαρίδης στο volleynews.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.