1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2020 21:25

H ΕΣΑΠ και οι G4 βγάζουν το πρόγραμμα των πλέι οφ

Η αντίστροφη μέτρηση για τον προγραμματισμό των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέιφ του πρωταθλήματος Volley League ξεκίνησε. Αύριο Τετάρτη στις 18.00 θα γίνει τηλεδιάσκεψη στην ΕΣΑΠ με κυρίαρχο θέμα τον προγραμματισμό των αγώνων αλλά και όλων των ζητημάτων που προκύπτουν στη νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

Η ΕΣΑΠ συνεχίζει την προετοιμασία των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της αγωνιστικής σεζόν 2019-20.

Για το λόγο αυτό όπως και για τον προγραμματισμό των αγώνων, ζητημάτων της συμπληρωματικής προκήρυξης του πρωταθλήματος 2019-20 αλλά και οργανωτικών θεμάτων την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 18.00 γίνει τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των τεσσάρων ΤΑΑ που θα αγωνιστούν στην ημιτελική φάση.

Μεταξύ άλλων θα προγραμματιστεί η σειρά των αγώνων και θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών και τελικών οι οποίες θα κοινοποιηθούν και στην ΕΡΤ Α.Ε. για να προγραμματιστούν οι μεταδόσεις των αγώνων.Παράλληλα, ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ Χρήστος Ηλιάδης θα αναλύσει όλες τις αλλαγές της συμπληρωματικής προκήρυξης ενώ θα απαντήσει και σε απορίες των ΤΑΑ για νομικά ζητήματα.

* Σημείωση: Στην τηλεδιάσκεψη θα λάβουν μέρος μόνο οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων της τελικής φάσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.