Εκτυπώστε τη σελίδα
15-05-2020 14:48

Βίκυ Αρβανίτη στο volleynews.gr: «Εγώ μετέδωσα τον κορονοϊό»

Η Βίκυ Αρβανίτη ήταν η μεγάλη άτυχη για το 2019 καθώς τη στιγμή που θα διεκδικούσε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τραυματίστηκε και χειρουργήθηκε στον αχίλλειο. Και σα να μην έφτανε αυτό τις ημέρες της αποκατάστασης είχε ένα ατύχημα στο χειρουργημένο πόδι και χρειάστηκε να μπει και πάλι στο χειρουργείο...

Εσβησε από το μυαλό της την πρόκριση για το Τόκιο αλλά μετά την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021 λόγω του κορονοϊού της δίνεται ο χρόνος να δοκιμάσει τις πιθανότητες πρόκρισης καθώς όλα τα κρίσιμα τουρνουά αναβλήθηκαν και θα είναι μπροστά της από τον Σεπτέμβριο.

Στην εκπομπή του volleynews.gr για την επιστροφή του beach volley στην κανονικότητα όπου καλεσμένος ήταν και ο Γ.Γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς, η Βίκυ Αρβανίτη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της αλλά και στα όσα βίωσε όλο αυτό το διάστημα μεταφέροντας και τα όσα της αναφέρουν οι φίλοι της:

«Όλοι μου λένε πως εγώ διέδωσα τον κορονοϊό για να αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ», είπε με δόση χιούμορ και συνέχισε:

«Η όλη κατάσταση είναι πρωτόγνωρη για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τον αθλητικό κόσμο. Προσωπικά για εμένα αυτή η καραντίνα ξεκίνησε πολλούς μήνες πριν. Έκανα δύο χειρουργεία στον αχίλλειο μετά και από ένα ατύχημα που είχα ύστερα από το πρώτο χειρουργείο και βρίσκομαι σε φάση αποκατάστασης και προσπαθώ να επανέλθω σιγα σιγά. Αν μου έλεγε κανείς πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αναβληθούν δεν θα το πίστευα ποτέ. Μου δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψω χωρίς προβλήματα. Εχω στο πλευρό μου τον καλύτερο τιμ με φυσικοθεραπευτή τον Κώστα Ψαρογιώργο,  και εργοφυσιολόγο τον Γιώργο Βαβέτση. Οι αθλητές θεωρώ αυτή την περίοδο θα πρέπει να ασχοληθούν με το σώμα τους και να διορθώσουν αδυναμίες, μικροτραυματισμούς και να κάνουν μία σωστή προετοιμασία για ένα νέο ξεκίνημα. Επίσης θα πρέπει να επικεντρωθούν στο ψυχολογικό κομμάτι για να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση. Ίσως θα πρέπει να το δουν και ως ένα διάλειμμα και χρόνο ξεκούρασης. Δεν έχω εξασφαλίσει ακόμα την δυνατότητα ότι θα παίξω του χρόνου αλλά έχω χρόνο για να κάνω αυτό το όνειρο μου πραγματικότητα και αυτό είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Η Εφη Σφυρή ρώτησε την Βίκυ Αρβανίτη: «Βίκυ πως κατάφερες να αναβάλλεις τους Ολυμπιακούς Αγώνες;»

«Ηταν κατόρθωμα να πετύχω αυτόν τον τραυματισμό. Πολλοί φίλοι μου είπαν πως εσύ Βίκυ έσπειρες τον κορονοϊίο», απάντησε η Αρβανίτη.

 

Γιώργος Μαυρωτάς: «Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του beach volley για να βγει από την καραντίνα» (vid)

Δείτε τα όσα είπε η Βίκυ Αρβανίτη στην αρχική της τοποθέτηση στο 43ο λεπτό της εκπομπής:

Media