Εκτυπώστε τη σελίδα
06-05-2020 22:36

O μύθος Καρτς Κίραλι στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ

Τον μυθικό Κάρτς Κίραλι, τον φοβερό και τρομερό αθλητή του παγκοσμίου βόλεϊ που έγραψε ιστορία με την εθνική ανδρών των ΗΠΑ και τωρινό προπονητή της εθνικής γυναικών της Αμερικής, ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει στο 5ο διαδικτυακό σεμινάριο του ο ΣΕΠΠΕ, την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 19.30.

Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία του Συνδέσμου προπονητών ενώ μαζί με τον ζωντανό θρύλο του αθλήματος, θα είναι και ο επιτυχημένος Έλληνας προπονητής της Γερμανικής Στουτγκάρδης και της εθνικής Τσεχίας, Γιάννης Αθανασόπουλος.

Η ανακοίνωση για την παρουσία του Κίραλι που εχει κερδίσει χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια σε σάλα και μπιτς, αναφέρει:

«Ο Μύθος του παγκόσμιου βόλεϊ KARCH KIRALY.Ο προπονητής της Εθνικής γυναικών των ΗΠΑ που μαζί της έχει κατακτήσει μετάλλια σε Ολυμπιάδα και παγκόσμια πρωταθλήματα, ενας από τους μεγαλύτερους παίκτες του αθληματος, ο μοναδικός αθλητής που έχει κατακτήσει Ολυμπιακά χρυσά μετάλλια τόσο στην σάλα(1984 και1988) όσο και στο Beach(1996) ,το 4ο άτομο που έχει κατακτήσει Ολυμπιακά και παγκόσμια μετάλλια ως αθλητής και προπονητής, κορυφαίος αθλητής το 1986 και 1988 από την FIVB,με 148 επαγγελματικούς τίτλους Beach Volley, με την συμμετοχή και βοήθεια του Έλληνα προπονητή της "ALLIANCE MTV STUGGART" και της Εθνικής γυναικών της ΤΣΕΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ θα συμμετέχει, και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στο 5ο ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΣ.

Για την καλύτερη οργάνωση ο ΣΕΠΠΕ ενημερώνει τα μέλη του που επιθυμούν να υποβάλλουν ερωτήσεις στον KARCH KIRALY να τις στείλουν στο e-mail του συνδέσμου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μεχρι την Πέμπτη 7 Μάη και ώρα 16.00.

Ανακοινωσεις για την ακριβή μέρα και ώρα τέλεσης του 5ου Διαδυκτιακου σεμιναρίου του ΣΕΠΠΕ σύντομα.»