1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2020 13:33

Volley League ανδρών: Ξαναρχίζει το πρωτάθλημα με 4 ομάδες!

Eλπίδες για επανέναρξη της   Volley League  ανδρών, έδωσε η χθεσινή τηλεδιάσκεψη, αφού η πρόταση της ΕΣΑΠ είχε θετική αντιμετώπιση από την με την Υγειονομική Επιτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού , που επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ανέλυσε στα μέλη της Επιτροπής τα δεδομένα και αναφέρθηκε στην ανάγκη «επιβίωσης» της Λίγκας που επιβάλει τη συνέχεια του πρωταθλήματος, προκειμένου να εισπραχθούν και τα λεφτά της ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη του.

Τα μέλη της Επιτροπής οι κ.κ. Παξινός, Σκανδαλάκης, Μαρίνος ξεκαθάρισαν ότι πρόθεση τους, πως δεν θέλουν να οδηγήσουν ένα άθλημα σε οριστικό lockdown, ωστόσο αυτό που προέχει είναι η υγεία. Ανέλυσαν μάλιστα για ποιο λόγο το βόλεϊ είναι επικίνδυνο λόγω κορονοϊού.Ισχυρίθηκαν ότι η νόσος μεταδίδεται με τη μπάλα που έρχεται πολύ κοντά στο πρόσωπο των αθλητών, ιδιαίτερα των πασαδόρων, αλλά και των μπλοκέρ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο  www.fosonline.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.