Εκτυπώστε τη σελίδα
26-07-2019 16:37

Μετά τα τελικά του μπιτς βόλεϊ διεθνές τουρνουά στον Άγιο Νικόλαο

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Αγίου Νικολαόυ έγινε το πρώτο... σερβίς για το τελικό τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ για την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας για το 2019 σε άνδρες και γυναίκες.
Για πρώτη φορά φέτος οι δύο Εθνικές ομάδες γυναικών δίνουν το παρών σε τουρνουά Masters, αφήνοντας για λίγο τις διεθνείς τους υποχρεώσεις για να παλέψουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός επισήμως ζήτησε από την Ομοσπονδία την αναβάθμιση του Αγίου Νικολάου με ένα διεθνές τουρνουά και δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που υπάρχει με την Ε.Ο.ΠΕ. την τελευταία τριετία.

Τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος διεξάγονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην παραλία Άμμος στον Άγιο Νικόλαο, με την ΕΡΤSPORTS να μεταδίδει σε απευθείας μετάδοση τους τελικούς ανδρών και γυναικών το απόγευμα της Κυριακής (19.00-21.00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις των εκπροσώπων των συνδιοργανωτών του AGIOS NIKOLAOS FINALS:

Αντώνης Ζερβός (Δήμαρχος Αγίου Νικολάου): «Ώρα για αναβάθμιση του μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Νικόλαο»




«Σας καλωσορίζω όλους στην πόλη μας. Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την συνεργασία που έχουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και εύχομαι αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Επίσης να ευχηθώ στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Καραμπέτσο ταχεία ανάρρωση. Πάντα θα είμαστε στη διάθεσή της Ε.Ο.ΠΕ. για τέτοιες διοργανώσεις. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα δούμε ένα εξαιρετικό τουρνουά, με την συμμετοχή αθλητών παγκοσμίου επιπέδου. Η προσπάθεια που γίνεται από τον Δήμο Αγίου Νικολάου και όλων των φορέων είναι μεγάλη για να είναι ολοκληρωμένη και πετυχημένη όλη η διοργάνωση. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε το μπιτς βόλεϊ στην πόλη μας με μία διεθνής διοργάνωση, κάτι που δυστυχώς πέρυσι δεν έγινε αλλά ελπίζω να γίνει στο άμεσο μέλλον. Θέλουμε να γίνει σαφές ότι ο Άγιος Νικόλαος και το νησί της Κρήτης στηρίζει τέτοια γεγονότα και είναι πάντα αρωγός. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Νεκτάριος Χαλβατζής (Γενικός γραμματέας Ε.Ο.ΠΕ.): «Διεθνές τουρνουά στον Άγιο Νικόλαο»



«Για να βρισκόμαστε για τρίτη χρονιά στον Άγιο Νικόλαο για τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, σημαίνει ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για όσα κάνει ο Δήμος, ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., η Δ.Α.Ε.Α.Ν. για τους αθλητές και τις αθλήτριες κυρίως, γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Ζερβό, τον Αντιδήμαρχο κ. Αλεξάκη, την Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. κ. Γιατζάκη, τον Πρόεδρο της Δ.Α.Ε.Α.Ν. κ. Φαρσάρη για την άψογη συνεργασία, όπως επίσης και τους χορηγούς μας ARLA Protein, Vapona, Ορίζων Ασφαλιστική, Διός, την Vokswagen KOSMOCAR και την GALA. Η ΕΡΤ θα είναι για άλλη μία φορά στο πλευρό μας την απευθείας μετάδοση των τελικών την Κυριακή από τις 7 έως και τις 9 το βράδυ. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές και στις αθλήτριες, να έχουν υγεία και να κοιτούν μπροστά. Οι εθνικές μας ομάδες πηγαίνουν πολύ καλά σε διεθνές επίπεδο και ευελπιστούμε όλοι να βρίσκονται στο Τόκιο το 2020. Ήταν στα πλάνα μας από πέρυσι να γίνει αναβάθμιση στον Άγιο Νικόλαο, δυστυχώς όμως αυτό δεν έγινε εφικτό και θεωρώ πως πλέον είναι η ώρα να γίνει πράξη. Από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουμε τις συζητήσεις από νωρίς για να υλοποιηθεί το σχέδιο που έχουμε ως Ε.Ο.ΠΕ. με τον Δήμο Αγίου Νικολάου».

Ελπινίκη Γιατζάκη (Πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.): «Το καλύτερο τουρνουά φέτος»



«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς μας χορηγούς, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την διοργάνωση. Είμαι σίγουρη ότι από σήμερα που ξεκινούν οι αγώνες, θα δούμε το καλύτερο τουρνουά που έχει γίνει μέχρι στιγμής στον Άγιο Νικόλαο. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο κύμα εθελοντών στις εκδηλώσεις μας, αλλά για το μπιτς βόλεϊ γίνεται… διαγωνισμός. Όλοι θέλουν να είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο γήπεδο και θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη που δείχνουν».

Ελένη Καζάκου (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ.): «Η αφρόκρεμα του μπιτς βόλεϊ είναι στον Άγιο Νικόλαο»



«Ευχαριστούμε όλους τους φορείς για την φιλοξενία και για την οργάνωση του τουρνουά. Στον Άγιο Νικόλαο βρίσκεται η αφρόκρεμα του ελληνικού μπιτς βόλεϊ με αθλητές και αθλήτριες που διακρίνονται στο εξωτερικό. Αρβανίτη/Καραγκούνη και Μαναβή/Τσοπούλου είναι δύο ζευγάρια που κυνηγούν το όνειρο για το Τόκιο και τους εύχομαι ο δρόμος να είναι ανοικτός και να τα καταφέρουν. Στους άνδρες βρίσκονται στην Κρήτη οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, το τουρνουά αναμένεται αμφίρροπο και το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό. Ο μεγάλος αριθμός των εθελοντών δείχνει και τον πολιτισμό της πόλης του Αγίου Νικολάου. Σε αρκετές διοργανώσεις δυσκολευόμαστε να βρούμε εθελοντές και ο Άγιος Νικόλαος τους έχει και με το παραπάνω και τους ευχαριστούμε. Θα ήθελα να τονίσω πως την πρώτη φορά που ήρθαμε στον Άγιο Νικόλαο ως νεοκλεγμένη διοίκηση, σε μία πόλη χωρίς παράδοση στο μπιτς βόλεϊ, γνωρίσαμε ανθρώπους με μεγάλη δυναμική και όρεξη για δουλειά. Στην Κρήτη υπάρχει το καλύτερο δυνατό κλίμα για τέτοιες εκδηλώσεις και αυτό φαίνεται από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα κιόλας. Η περιφέρεια της Κρήτης είχε τις περισσότερες συμμετοχές με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη και αυτό είναι κάτι που αξίζει να αναφερθεί».

Μιχάλης Φαρσάρης (Πρόεδρος Δ.Ε.Α.Ν.): «Μόνιμο γήπεδο μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Παντελεήμονα»



«Σας καλωσορίζουμε για τρίτη χρονιά στον Άγιο Νικόλαο και στην μαρίνα της πόλης που θα διεξαχθούν οι αγώνες. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ είναι διαφήμιση για την πόλη μας και τις παραλίες μας. Η Δ.Ε.Α.Ν. είναι στο πλευρό της διοργάνωσης και παρά την δύσκολη φετινή σεζόν, το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σς και φέτος για να γίνουν όλα άψογα. Καλή επιτυχία σε όλους με υγεία».

Για το αν θα υπάρχει μόνιμα ένα γήπεδο μπιτς βολεϊ στον Άγιο Νικόλαο: «Σε συνεργασία με όλους τους φορείς στον Άγιο Νικόλαο, θα έχουμε άμεσα ένα γήπεδο μπιτς βόλεϊ στον Άγιο Παντελεήμονα».