1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2019 21:56

Οι Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ έτοιμες να λάμψουν στον Άγιο Νικόλαο

Οι δύο Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ, Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου βρίσκονται στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας για το 2019 αφήνοντας για λίγο τις διεθνείς υποχρεώσεις τους και τον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Επιστροφή μετά από  τρία χρόνια





Η εννέα φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας, Βίκυ Αρβανίτη η φετινή σεζόν σηματοδοτεί την επιστροφή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από απουσία τριών ετών και έχει ως μεγάλο στόχο να γίνει η πρώτη αθλήτρια της άμμου που φθάνει τις δέκα κατακτήσεις. Μάλιστα η τελευταία παρουσία της Αρβανίτη στο πανελλήνιο σιρκουί ήταν και πάλι με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη.

«Φυσικά και στόχος μου είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα με την Πένυ και να συνδυαστεί με το 10ο μου πρωτάθλημα. Επίσης είναι πολύ σημαντική η παρουσία όλων των Εθνικών ομάδων στον Άγιο Νικόλαο γιατί όλοι μαζί πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο του μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα» δήλωσε στο volleyball.gr η Βίκυ Αρβανίτη και στο ίδιο μήκος κύμανος ήταν και η Πένυ Καραγκούνη.

Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν αρκετά καλά. Εμείς πάμε να κάνουμε την δουλειά μας και να παίξουμε όσο πιο καλά γίνεται. Μοναδικός στόχος είναι η πρώτη θέση. Δυστυχώς, δεν έχω παρακολουθήσει φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα λόγω των διεθνώ μας υποχρεώσεων. Βλέπω ότι η Πηγιάννα Μεθενίτη με την Άννα Σπανού έχουν πάρει δύο Masters και θα είναι και αυτές πολύ ανταγωνιστικές στον Άγιο Νικόλαο».

«Οι καλύτερές μας αναμνήσεις στον Άγιο Νικόλαο»


Από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα τους για τις Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου ήταν το περσινό πρωτάθλημα, πάλι στον Άγιο Νικόλαο, επίτευγμα που ελπίζουν να επαναλάβουν και το 2019.

Φυσικά πάμε για το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο, αλλά στόχος είναι να τριτώσουν τα πρωταθλήματα. Το δίδυμο Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη είναι πολύ αξιόλογο, αλλά δεν παύει να έχουμε τον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Γενικά θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Θα είναι μια αξιόλογη διοργάνωση, ανάλογη των προδιαγραφών τελικού τουρνουά και ο κόσμος θα ευχαριστηθεί τα παιχνίδια. Θα βρίσκονται και οι δυο εθνικές, αλλά και άλλες δυνατές ομάδες βάσει αποτελεσμάτων που παρουσιάζουν αξιόλογη πορεία» τόνισε η Κωνσταντίνα Τσοπούλου που το 2017 και το 2018 πανηγύρισε στον Άγιο Νικόλαο το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η Δήμητρα Μαναβή πέρυσι τέτοια εποχή, όπως και η ίδια δήλωσε βίωσε την καλύτερη στιγμή στην καριέρα της.

«Φυσικά και θα ήθελα να επαναλάβω ότι συνέβη πέρυσι. Στόχος κάθε αθλητή είναι να παίρνει το πρωτάθλημα και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με την Κωνσταντίνα. Το επίπεδο θα είναι πολύ υψηλό με την παρουσία όλων των εθνικών ομάδων και ο κόσμος θα παρακολουθήσει σπουδαίους αγώνες».

Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη και Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου με την λήξη των αγώνων στον Άγιο Νικόλαο θα αναχωρήσουν απευθείας από την Κρήτη για την Βιέννη, όπου θα λάβουν μέρος στο τουρνουά πέντε αστεριών της FIVB.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.