Εκτυπώστε τη σελίδα
28-05-2019 10:02

Το βίντεο της Καρχιλάκη για τον Τριανταφυλλίδη: «Το φιλέ στην έχει στημένη. Νόμος»! (vid)

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη έπαιζε βόλεϊ στα σχολικά της χρόνια αλλά ποτέ δεν φανταζόταν πως κάποτε θα γνώριζε και θα παντρεύονταν τον ρέκορντμαν του αθλήματος Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

«Μαζί του ξανασυστηθήκαμε με το βόλεϊ και χαρήκαμε τη γνωριμία με το μπιτς βόλεϊ. Παραχαρήκαμε και εν τέλει παντρευτήκαμε. Με το μπιτς βόλεϊ. Βεβαίως. Και χτίσαμε ωραία πράγματα μαζί. Και φτιάχνουμε διαρκώς καινούργια», μας έγραψε μεταξύ άλλων συνοδεύοντας το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε για να παρουσιάσει την ζωή του και την «τρέλα» του Τριανταφυλλίδη με το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ, την ζωή ενός δημοσιογράφου πλάι σε έναν πρωταθλητή, την συμβίωση και συνεργασία τους μέσα στα γήπεδα αλλά και στο Triantafyllidis Beach Arena που αποτελεί το καλύτερο και πιο σύγχρονο γυμναστήριο μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα. Στο βίντεο ακούγονται μεγάλες αλήθειες και σπουδαίες όπως «Το φιλέ θα στην έχει στημένη. Νόμος».

Μάλιστα ο Τριανταφυλλίδης μιλάει για το bulling των αποδυτηρίων αλλά και για το ρόλο που παίζουν τα αποδυτήρια στην ενηλικίωση των αθλητών και τ των πρωταθλητριών.

Πραγματικά είναι εντυπωσιακό και ξεχωριστό. Απολαύστε το...

Media

Σχετικά άρθρα

  • Ο Τριανταφυλλίδης κόβει πίτα και βραβεύει Μουστακίδη, Σφυρή
    Δύο μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ θα έχουν την τιμητική τους στην εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την προσεχή Κυριακή στην σάλα μπιτς βόλεϊ Triantafyllidis Arena.
  • Δες πως κάνει επίθεση ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης (vid)
    Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και η Beach Arena σε συνεργασία με το volleynews.gr σας παρουσιάζουν μία σειρά από βίντεο που θα αναλύουν με τον πλέον ανάγλυφο και παραστατικό τρόπο τις τεχνικές και τα μυστικά του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ.
  • Triantafyllidis Beach Arena: Φινάλε με το 4ο Samsumg Beach Volley Marathon
    Το συναρπαστικό τουρνουά  Samsung Beach Volley Marathon θα γίνει στην Triantafyllidis Beach Arena, στις αθλητικές της εγκαταστάσεις στον Γέρακα (Λεωφόρος Σπάτων 42) το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου 2019 και προσφέρει Super δώρα.
  • Οι νικητές στο 1ο τουρνουά volleynews beach volley Tour

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά του volleynews beach volley Tour που έγινε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena στα Σπάτα. Στο εντυπωσιακό κλειστό γυμναστήριο μπιτς βόλεϊ συγκεντρώθηκαν μερικές από τις κορυφαίες ομάδες και διεκδίκησαν τα έπαθλα του πρώτου τουρνουά με την επωνυμία volleynews.gr

  • Το 1ο volleynews beach volley tour είναι γεγονός σε συνεργασία με το Triantafyllidis Beach Arena!
    Το volleynews.gr οδεύει προς τον 9ο χρόνο λειτουργίας του και κάνει πράξη το 1ο volleynews beach volley tour σε συνεργασία με το Triantafyllidis Beach Arena. To πρώτο τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαϊου στον Γέρακα (Λεωφόρος Σπάτων 42), στο αθλητικό κέντρο TRIANTAFYLLIDIS BEACH ARENA και είναι η αρχή σειράς τουρνουά με την υποστήριξη του volleynews.gr