1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-04-2013 00:49

«Αφιερωμένη στον Κράβαρικ» (video)

Στον Άντρέι Κράβαρικ που αντιμετωπίζει πρόβλημα δισκοκοίλης και δεν βρέθηκε στην Κυψέλη, αφιέρωσε τη νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού, ο Μιχάλης Κυριάκου που κοούτσαρε τον γηραιό

«Δεν είναι θέμα συνταγής, ήταν θεμα ότι παίξαμε με ψυχή, άατι που δεν κάναμε στα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα αυτά που είπαμε στην προπόνηση τα κάναμε. Παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα σε κάποια σημεία. Την αφιερώνουμε στον Αντρέι Κράβαρικ τη νικη που είναι στο κρεβάτι και δε μπορεί να σηκωθεί. Του ευχόμαστε περαστικά και από εκεί και πέρα στους ανθρώπους του Ηρακλή που κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια».
 

Media

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link Blue dream Σάββατο, 13 Απριλίου 2013 12:01 posted by Blue dream

    Δεν ειδα σχολια των στημενων που τωρα τελευταια την πεφτουν στον Κραβαρικ αλλα και στον Κυριακου. Τι εγινε δε σας βγηκε αυτο που θελατε; Το τραγικο ειναι οτι ειστε και ηρακληδεις. Ντροπη σας. Συνεχιστε να λιβανιζετε τους κολλητους και να την πεφτετε στον Κραβαρικ. Σας πηρανε χαμπαρι ολοι γατακια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.