Εκτυπώστε τη σελίδα
11-04-2013 20:01

MVP των ημιτελικών ο Πανταλέων

Ο Σωτήρης Πανταλέων αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της ημιτελικής φάσης των playoff του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13. Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού συνέβαλε τα μέγιστα για να σημειώσει η ομάδα του τις τρεις νίκες επί του ΠΑΟΚ με 3-2, 3-1 και 3-2 σετ.

 

Είναι ο τέταρτος αθλητής του Παμβοχαϊκού κατακτά τίτλο MVPστο φετινό πρωτάθλημα μετά τους Γιοβάνοβιτς, Καλντέιρα και Τερζή. Επίσης είναι ο τρίτος κεντρικός που λαμβάνει τον τίτλο του MVP μετά τους Παντακίδη (ΠΑΟΚ), Βόγκελ (Παναθηναϊκός).

Στον πρώτο ημιτελικό ο Πανταλέων σημείωσε 8 πόντους (6/11 επιθέσεις και 2 τελειωμένα μπλοκ). Στον δεύτερο ημιτελικό σημείωσε 15 πόντους (11/17 επιθέσεις και 3 τελειωμένα μπλοκ), ενώ στον τρίτο ημιτελικό σημείωσε 18 πόντους (11/15 επιθέσεις, 5 τελειωμένα μπλοκ και 2 άσους).

«Είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μένα και για την ομάδα αυτή η διάκριση. Ο ρόλος του κεντρικού δεν είναι εντυπωσιακός αλλά είναι δύσκολος και ουσιαστικός. Κυρίως είναι και πρέπει να είναι αθόρυβος. Ο κόσμος συνήθως εντυπωσιάζεται με τους διαγώνιους αλλά αυτοί που γνωρίζουν βόλεϊ ξέρουν πως όλες οι θέσεις έχουν την αξία τους. Πήγαμε καλά στα ματς με τον ΠΑΟΚ και νίκησε η ομάδα. Χαίρομαι που μπαίνουμε στη διαδικασία προετοιμασίας για τους τελικούς», δήλωσε ο Σωτήρης Πανταλέων. 

Σχετικά άρθρα