Εκτυπώστε τη σελίδα
11-04-2013 19:09

Ηρακλής Κηφισιάς και Ολυμπιακός έτοιμοι για την κούπα!

Το πάνελ της Συνέντευξης Τύπου για το Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς, 11/4 Το πάνελ της Συνέντευξης Τύπου για το Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς, 11/4 newsports.gr

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός

Ηρακλής Κηφισιάς και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Παρασκευής (12/4, 17.30, NOVA) στον πρώτο ημιτελικό του final four του Κυπέλλου στη Σαντορίνη. Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (11/4) στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης οι πρωταγωνιστές των δυο ομάδων δήλωσαν έτοιμοι για να κατακτήσουν τον τίτλο.

 

Η αρχηγός του Ηρακλή Κηφισιάς, Μπιλιάνα Γκλιγκόροβιτς δήλωσε: «Έχουμε παίξει τρεις φορές με τον Ολυμπιακό και χάσαμε, τις δύο μάλιστα ενώ είχαμε προηγηθεί με 2-0 σετ. Οι περισσότεροι λένε πως ήρθαμε στη Σαντορίνη για διακοπές, αλλά δεν αισθανόμαστε έτσι. Ήρθαμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε και θέλουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Φυσικά όποιος είναι καλύτερος θα πάει στον τελικό».


Ο προπονητής του Ηρακλή Κηφισιάς, Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Για εμάς είναι χαρά μας που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση που αποτελεί στόχο για την ομάδα μας. Και δεν σας κρύβω πως έτσι όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα τα κίνητρα είναι πολλά περισσότερα για εμάς. Στόχος είναι το κύπελλο αλλά αν θέλουμε να τα καταφέρουμε πρέπει να νικήσουμε τον φετινό πρωταθλητή και πιθανότατα τον περσινό. Θέλουμε να χαρούμε την παρουσία μας εδώ και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε σε καλή κατάσταση. Ελπίζω να γίνουν πολύ καλοί αγώνες που πρώτα από όλους θα χαρούν οι ντόπιοι».

olympiacosirakliskif

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Δήμητρα Γιακουμή σχολίασε: «Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ελπίζω να διεξαχθούν θεαματικοί αγώνες και να χαρεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Θα μπούμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας απέναντι αρχικά στον Ηρακλή Κηφισιάς που είναι πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε πως είμαστε πρωταθλήτριες και ελπίζω να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας».

swtirxos

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος σημείωσε: «Να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που μας έφεραν στο πανέμορφο αυτό νησί και να συγχαρώ την ΕΟΠΕ που συνεχίζει την αποκέντρωση. Εμείς πριν από λίγες ημέρες κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και καλούμαστε να υπερασπιστούμε τον τίτλο του Κυπελλούχου που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Θέλουμε δηλαδή να τριτώσουμε το καλό. Είμαστε εδώ οι τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων. Ελπίζουμε να δούμε όμορφα παιχνίδια και να κερδίσει ο καλύτερος. Θέλω, τέλος να καλέσω τους ανθρώπους του νησιού να έρθουν, να το χαρούν και να χειροκροτήσουν τον νικητή. Σωματικά ίσως είναι δύσκολο να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε μετά το μεγάλο επίτευγμα και τα τρία δύσκολα παιχνίδια που δώσαμε σε μία εβδομάδα. Καλούμαστε να παίξουμε ένα ή και δύο παιχνίδια εξίσου δύσκολα, αλλά όλα εναπόκεινται στον ψυχισμό των κοριτσιών και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουν». 



Σχετικά άρθρα