Εκτυπώστε τη σελίδα
10-04-2013 22:19

Καζάζης: «Ήταν η πιο επαγγελματική νίκη που έχουμε κάνει»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την ομάδα του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

 

«Ήταν η πιο επαγγελματική νίκη που έχουμε κάνει. Είχαμε πει πριν το ματς να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης φάνηκε πιεσμένη. Στα δύο ματς εντός έδρας ο Εθνικός έπαιξε καλύτερα. Το είχα πει από καιρό πως θεωρώ ότι ο Παμβοχαϊκός είναι μετά από εμάς η πιο πλήρης ομάδα. Η σημερινή νίκη φάνηκε εύκολη, αλλά δεν ήταν. Περιμένουμε τα ματς των τελικών εκεί που θα φανούν όλα», τόνισε ο έλληνας τεχνικός ενώ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης συμπλήρωσε: «Έχουν κάνει εξαιρετική πορέία στην ομάδα του Εθνικού. Μακάρι να υλοποιηθούν όσα θέλουν εδώ στην Αλεξανδρούπολη. Η περιοχή της Αλεξανδρούπολης αγαπάει το άθλημα, είναι μάνα του αθλήματος. Της αξίζει ένα νέο γήπεδο».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης, είπε: «Ξέραμε πως ο Εθνικός έχει δύσκολη έδρα. Παίξαμε πολύ καλά, όμως το ξεχνάμε και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε φίλοι με τον Κουμεντάκη και τον Δαλακούρα. Κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα