Εκτυπώστε τη σελίδα
09-04-2013 20:20

Κράβαρικ: «Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και να σωθεί η ομάδα»

Φανερά εκνευρισμένος από την απόδοση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, δηλώνοντας ντροπιασμένος που είναι προπονητής αυτής της ομάδας.

 

«Πρώτη φορά ντρέπομαι που είμαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Μπράβο μόνο στον Σταυρακάκη που το πάλεψε παρά τα λάθη του. Πάμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στον Παναθηναϊκό αλλά μόνο από τύχη έχουμε ελπίδες. Οποτε χρειάστηκε να πάρουμε ένα καθαρό τρίποντο δεν τα καταφέραμε. Μακάρι να γίνει ένα θαύμα και αυτή η ομάδα να σωθεί», ανέφερε ο έλληνας τεχνικός.

Σχετικά άρθρα

  • Νικηφόρο φινάλε στα φιλικά της εθνικής ανδρών
    Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια με την Σλοβακία στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη η Εθνική ομάδα των ανδρών.
  • Ηρακλής... από τα παλιά εδραιώθηκε στην 3η θέση
    Ο Ηρακλής έχανε το πρώτο σετ από τον Παμβοχαϊκό αλλά με αντεπίθεση διαρκείας νίκησε με 3-1 σετ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έναν βαθμό μπροστά από τον Φοίνικα και τη Νίκη Αιγινίου. Ο Παμβοχαϊκός έμεινε στους 6 βαθμούς και στην 11η θέση της βαθμολογίας.
  • Χειρουργήθηκε ο Κιόσης
    Δελτίο Τύπου εξέδωσε το Τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Χρήστος Κιόσης, ευχαριστώντας παράλληλα τον γιατρό της ομάδας, Δήμο Αλασεϊρλή, ο οποίος πραγματοποίησε το χειρουργείο.

  • Για νέο τρίποντο η Νίκη Αιγινίου, χωρίς Προύσαλη και πάλι ο Ηρακλής
    Ντέρμπι αναμένεται να έχουμε και στο Αιγίνιο όπου η τοπική Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή σε αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο την παραμονή (5η αγωνιστική, 25/11, 19.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δανιηλίδου).

  • Ορφανός: «Ήταν μια σημαντική νίκη»
     Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε για την νίκη κόντρα στον Εθνικό Αλεξ/πολης:

3 σχόλια

  • Comment Link blue dream Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 11:17 posted by blue dream

    νατα μας. Ηταν θέμα χρόνου κάποιοι να στραφούν εναντίον του Κράβαρικ.Τελικά ρε παιδιά ο Κράβαρικ φταίει ,έτσι δεν είναι;Οι τύποι των λεσχών του έδωσαν όλα τα εχέγγυα, του έδωσαν έστω υποφερτό υλικό, τους πλήρωναν κανονικά, τηρήσαν τις υποσχέσεις απέναντί του; Αναμενόμενο, τώρα που κάποιοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους να ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα και μάλλον το βρήκαν.Τελικά κάποιοι αστείοι ήρθαν για να μείνουν στον Ηρακλή. Μπορεί να έπεισαν κάποιους ότι ως ήρωες θα αναλάβουν το βάρος όμως πολύ γρήγορα έδειξαν ότι προσπαθούν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Όμως αν και νομίζουν κάποιοι ότι είναι έξυπνοι μεταθέτοντας τις δικές τους αποκλειστικές ευθύνες στον Κράβαρικ και τους παίκτες ,κάνουν λάθος. Ε, βλαχομαγκάκια δε σας παίρνει να διαβάλετε τον Κράβαρικ. Και μόνο που κάποιοι αφήνουν υπονοούμενα ο κόσμος μπαίνει σε φάση ετοιμότητας.Αυτό δε θα το επιτρέψει κανενας στον Ηρακλή από αυτούς που έγιναν φανατικοί οπαδοί του βόλει λόγω του Κράβαρικ και που εξαιτίας του γύρισαν όλη την ευρώπη για να βλέπουν τον ημίθεο.Ε όχι και να έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.Ντροπή.

  • Comment Link volley Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 05:12 posted by volley

    ακομα λιγο και θα σε πιστεψουμε.
    αφου ολα τα λεφτα ειναι στο τελευταιο παιχνιδι με την Νικη στο Αιγινιο που θα παιξεις και στοιχημα για να βγαλεις τα σπασμενα οπως κανεισ τοσο καιρο.
    Σε εχουμε μαθει κυριε Κραβαρικ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ/????ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ

  • Comment Link 76er Τρίτη, 09 Απριλίου 2013 20:22 posted by 76er

    Δεν πρεπει να χασουν οι ηρακληδεις τις ελπιδες τους. Με τετοια διοικητικη ομαδα , με Τσιργογιαννη και τους αλλους μιας λεσχης που αυτοαποκαλουνται διοικηση η ομαδα μεχρι πρωταθλημα χτυπαει. Η ομαδα ειναι σε στιβαρα χερια.