1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2013 22:34

«Στην Αλεξανδρούπολη πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»

Δημήτρης Καζάζης, 06/04 Δημήτρης Καζάζης, 06/04 ©newsports.eu
Ευχαριστημένος από τη νίκη αλλά όχι τόσο από την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού για τα playoff με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 

 

«Σε αυτά τα ματς μετράει η νίκη. Το 1ο σετ ήταν σημαντικό που το γυρίσαμε. Στο 3ο σετ παραλίγο να μπούμε σε περιπέτειες. Μετράει το αποτέλεσμα αλλά στην Αλεξανδρούπολη, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο ήρεμοι», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, Γέρνεϊ Ποτόσνικ, δήλωσε: «Η Αλεξανδρούπολης μας έπαιξε πολύ σκληρά. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα εκεί για μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγα καλά και βοήθησα την ομάδα μου. Δεν είχα παίξει όλη τη σεζόν όσο θα ήθελα και είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά».

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού, Θάνος Μαρούλης, ανέφερε: «Αν δεν κερδίζαμε σήμερα η χθεσινή μας νίκη δεν θα είχε αξία. Πάμε με ένα σημαντικό προβάδισμα 2-0 νίκες αλλά πάμε σοβαρά να πάρουμε την πρόκριση στην Αλεξανδρούπολη. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την υπομονή μας. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα αλλά κυρίως στον Ποτότσνικ».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.