1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-07-2017 20:18

Χάλκινο μετάλλιο για Καντιώτη, Τσαλικιάν

Το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ κατέκτησαν πριν από λίγο οι Γιώργος Καντιώτης, Ατάμ Τσαλικιάν. Οι δύο αθλητές πρωταγωνιστούν χρόνια, αλλά πρώτη φορά καταφέρνουν να ανέβουν στο βάθρο.
. Το δίδυμο από την Αθήνα βρέθηκε πίσω στα σετ, ισοφάρισε και παρόλο που στο τάι μπρέικ κυνηγούσε στο σκορ (9-4) κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 (16-21, 21-19, 15-12) απέναντι στους Παναγιώτη Ευγενίδη και Νοα Κίμπλ

«Θέλαμε το μετάλλιο»

Ο Ατάμ Τσαλικιάν δήλωσε λίγη ώρα μετά την νίκη τους στον μικρό τελικό: «Είμαι πολύ συγκινημένος. Το ήθελα πολύ το μετάλλιο φέτος. Στόχος ήταν ο τελικός, δεν ήρθε αλλά πήγαμε μετά για την τρίτη θέση. Ήμασταν στα κάτω μας, σιγά σιγά ανεβαίναμε και ήρθε η ψυχολογία» με τον συμπαίκτη του Γιώργο Καντιώτη να συμπληρώνει:

«Μας είχε πάρει από κάτω που δεν περάσαμε στον τελικό, ήταν ευκαιρία για εμάς. Παρόλα αυτά δεν είμαστε αχάριστοι, είναι το πρώτο μας μετάλλιο σε τελικό τουρνουά Masters και τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να παίξουμε και σε τελικό».



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.